ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόση αλήθεια ακόμη;

Αρχίσαμε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με τους οπαδούς της ΑΕΚ που ανάρτησαν το σχετικό πανό για την ομάδα – απάτσι που προσπαθεί να δημιουργηθεί εδώ και 7 μήνες υπό τις “σοφές” οδηγίες τριών προπονητών!

Και καλά, η ΑΕΚ νίκησε, αλλά ο Παναθηναϊκός;

Το 1-1 στην Κέρκυρα ήταν ακόμη ένα δείγμα της κατρακύλας που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός και το χειρότερο είναι ότι εκτός από τους οπαδούς τους το ξέρει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο άνθρωπος που κάποιοι έφεραν σαν… σωτήρα!

Τα λόγια του Ουζουνίδη ήταν ξεκάθαρα: Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια ο Παναθηναϊκός έχει μόνο δύο νίκες!

Προσοχή προσοχή. Δεν εννοούσε αυτά που επιμελώς προσπαθούν μερικοί να περάσουν προς τα έξω! Αν και ούτε καν αυτούς τους… γνωστούς λόγους δεν μπορούν πια να επικαλεστούν! Απλά ο άνθρωπος εννοεί το αυτονόητο! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!!!

Πόσο πιο ξεκάθαρα να τα πει πια για να το αντιληφθούν οι αρμόδιοι και να κάνουν πράξη αυτό που φωνάζει εδώ και κάμποσα χρόνια ΑΚΟΜΗ κι ο Ολυμπιακός!!! Δηλαδή να φτιάξουν ομάδα μπας και δούμε εμείς έναν σοβαρό αντίπαλο τα τελευταία χρόνια!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button