ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πορτογαλικό σενάριο με Έντουαρντς και Πέπε [vid]

Η πορτογαλική εφημερίδα ABola περιλαμβάνει σε αυτό τον νεαρό εξτρέμ της Γκιμαράες, τον Μαρτίνς και τον Πέπε.

Η ονοματολογία καλά κρατεί, όπως και τα σενάρια. Ένα από αυτά βάζει στο… κόλπο τον Ολυμπιακό, την Γκιμαράες, τον Μάρκους Έντουαρντς και τον Πέπε. Προερχόμενο από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με αυτό, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι στο «παιχνίδι» της διεκδίκησης του 22χρονου Άγγλου εξτρέμ όπως και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Σε ό,τι αφορά τους «ερυθρόλευκους», όμως, η ιστορία έχει ενδιαφέρον, βάσει όσων αναφέρουν στην Ιβηρική χερσόνησο.

Ας τα βάλουμε σε μια σειρά… Το δημοσίευμα της μεγαλύτερης πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρει πώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει εισήγηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον Άγγλο εξτρέμ. Βάζοντας στο παιχνίδι και τον Πέπε. Ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Η ABola αναφέρει πώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα κάνουν την κίνησή τους, βάζοντας στη διαπραγμάτευση και τον Πέπε. Με την ιστορία να θέλει τις δύο ομάδες, τους «ερυθρόλευκους» και την Γκιμαράες, να συζητούν για την ανταλλαγή των δύο παικτών.

Κάτι που έχει ενδιαφέρον. Μην ξεχνάμε πώς οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν δαπανήσει 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν, αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Βρέθηκε, δε, δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς στην Φαμαλικάο. Το δημοσίευμα στην Πορτογαλία τονίζει πώς η συμφωνία θα μπορούσε να προχωρήσει με τον Έντουαρντς να αφήνει την Γκιμαράες και να έρχεται στον Ολυμπιακό, ενώ ο Πέπε θα ακολουθούσε σε αυτή την περίπτωση το αντίστροφο «δρομολόγιο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button