ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πόρτα» στο ΟΑΚΑ για Final-4

Αν παρατηρήσει κανείς πίσω από τις… κουρτίνες, τα τελευταία 24ωρα, βλέπει έναν εκνευρισμό. Πιο συγκεκριμένα, αυτόν βγάζουν ορισμένοι προς τα έξω, έστω και ανεπίσημα. Ειδικότερα γιατί άλλαξαν τα σχέδια που μάλλον έκαναν! Είναι γεγονός πώς είχαν κάνει επαφές και προεργασία. Ώστε να γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ η τελική φάση της Euroleague για το 2026. Ωστόσο αυτό το πλάνο μάλλον δεν προχωρά. Καθώς οι πληροφορίες από το εξωτερικό δείχνουν πώς το Βελιγράδι έχει αποκτήσει ξανά το προβάδισμα. Βέβαια υπάρχει λόγος που η υποψηφιότητα της Αθήνας έχασε πολλούς πόντους τις τελευταίες εβδομάδες. «Πόρτα» στο ΟΑΚΑ για Final-4.

Η Euroleague μάλλον επιλέγει Βελιγράδι για το επόμενο Final-4

Είναι αλήθεια πώς η υποψηφιότητα της Αθήνας, μέχρι τα τέλη Μαΐου, «έπαιζε» πολύ δυνατά! Καθώς είχαν γίνει αρκετές διαβουλεύσεις για το θέμα. Ειδικότερα υπήρχε και η θετική διάθεση για να καλυφθεί το ποσό που ήταν αναγκαίο για να πάρει η πόλη την έγκριση. Άρα και το κλειστό του ΟΑΚΑ να διοργανώσει το Final-4 του 2026. Όμως αυτό χάλασε… Ειδικότερα από τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και μετά. Όσα έγιναν πριν το τζάμπολ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όπως και όσα ακολούθησαν μέτρησαν αρκετά. Πιο συγκεκριμένα η «εικόνα» που ισοδυναμείς με… χίλιες λέξεις!

Μάλλον το ΟΑΚΑ «έφαγε… πόρτα», με συγκεκριμένη ευθύνη!

Δηλαδή οι δηλώσεις, οι τοποθετήσεις στα social media και το κλίμα τοξικότητας που εκτοξεύτηκε! Ακόμα τα σχόλια από τα κυβερνητικά στελέχη για πράξεις και συμπεριφορές παραγόντων την επομένη ημέρα. Διότι ό,τι είχε προηγηθεί άλλαξε και την αυτοδιοικητική στήριξη. Μιας και άρχισαν να υπάρχουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις υπό τις διαμορφωθείσες συνθήκες.

Επιπλέον, όταν βλέπεις σχόλια περί… φόβων για ένα Final-4 καταλαβαίνεις πόσο τους έχει πειράξει η εξέλιξη. Όμως καλύτερα θα ήταν να κάνουν αυτοκριτική. Διότι η τροπή που πήραν τα πράγματα είναι 100% δική τους ευθύνη. Πιο συγκεκριμένα, με όσα έγιναν ήταν λες  και έβαλαν… αυτογκόλ. Κάτι που στον αθλητισμό θα το… πληρώσεις ακριβά! «Πόρτα» στο ΟΑΚΑ για Final-4.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button