ΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιές μεταγραφές; Πρώτα Αρούκα και πρόκριση

235305Πλησιάζουμε την ώρα της ρεβάνς με την Αρούκα  και βλέπω ότι πολύς κόσμος ασχολείται με τις μεταγραφές. Νιλμάρ-Καρντόσο-Μπαλοτέλι και ότι άλλο γουστάρουμε..Ωπα όμως. Τώρα μάγκες μου υπάρχει ένα ματς -ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπροστά μας και, πιστέψτε με, ούτε τρολάρω ,ούτε τίποτα. Χωρίς σοβαρότητα από τους παίκτες και στήριξη από τον κόσμο δεν πέτυχες καμία ομάδα πράγματα.

Διακιολογημένα, πολλοί φίλοι, διαβάζοντας το κείμενο θα  ρίξετε διάφορα μπινελίκια αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα και εξηγούμαι.. Επειδή, ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο παιχνίδι  δεν πάει να πεί ότι πέρασε…πάπαλα και τελειώσαμε.. Να σας θυμίσω ότι  και πριν το ματς με τη Χάποελ ακούγαμε και καφενεία -και άλλες διάφορες χαζομάρες.

Ο Ολυμπιακός,οφείλει να μπει μέσα στο γήπεδο σοβαρός  και παίζοντας με αυτόν τον τρόπο  να καθαρίσει την μπουγάδα. Κάνοντας, όπως και στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ματς, τα αυτονόητα. Μεγάλο, όμως  ρόλο θα παίξει και ο κόσμος. ΟΚ,  ξενερώσαμε όλοι για τον αποκλεισμό απο την Μπεερ Σεβά, αλλά η ζωή οφείλει να συνεχίσει . Η αντίδραση της διοίκησης, ήταν άμεση, με αλλαγή προπονητή και απόκτηση Μάρτινς -Μάριν και με το που τελειώσουμε με την Αρούκα πάμε τελική ευθεία γα μεταγραφές. Ο κόσμος, όμως αύριο πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα. Ας ξεχάσουμε τη Χάποελ , ας ξεχάσουμε ποιους παίκτες δεν  γουστάρουμε και  για 90 λεπτά να ακούγεται η ιαχή “Ολυμπιακός”…Τα υπόλοιπα και …καλύτερα από Παρασκευή και έπειτα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button