ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποδοσφαιρικό “Αλτζχάιμερ”

Συγκίνηση. Ενα δάκρυ κύλησε στα μάτια μου τα μπιρμπιλωτά. Και δεν ήταν από το Νίκο Ξανθόπουλο ,ούτε την Ελένη Χατζηαργύρη, αλλά ούτε και από τις “Αγριες Μέλισσες”. Ηταν από τα χρόνια πολλά για το πέναλτι του Παπουτσέλη στο ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που παρακολούθησα σε μία εκπομπή στο χαζοκούτι που βλέπω επειδή είπα μία φορά να κάτσω σπίτι . “Φτιάχτηκα” με τον “Μουστάκια” πριν, είδα κάτι γκολ του  στο Γιουτιουμπε, ωστόσο μετά συνειδητοποιήσα κάτι . Το Ελληνικό ποδόσφαιρο  υπάρχει από το 1996! Γράφει ο Redistas.

Προσωπικά είμαι πάνω από 30.  Αλλά βλέποντας και ακούγοντας τα διάφορα σχόλια δύο πράγματα θα έχουν συμβεί.  Η κάποιοι έχουν απώλεια μνήμης ,η κάποιοι μπήκαν στη Μηχανή του Χρόνου , όπως στην ταινία με τον Μάικλ Φοξ,  και έσβησαν την ιστορία του ποδοσφαίρου από το 1996 και πριν.   Με έπιασε ένας “κρύος” ιδρώτας. Αρχισα να αγχώνομαι ,ρώταγα την καημένη τη μανα μου τι συμβαίνει ,πήρα κάτι φίλους μου που πηγαίναμε γήπεδο . Τίποτα όμως . Ζωή ,ποδοσφαιρική υπήρχε και πριν το 1996. Με προσγείωσε στην πραγματικότητα ο Νίκος Αναστόπουλος, να ναι καλά ο άνθρωπος.

Τελικά, ως  φαίνεται, κάποιοι έχουν ποδοσφαιρική απώλεια μνήμης.  Ξεχνάνε εύκολα. Ξεχνάνε τις σφαγές εναντίον του Ολυμπιακού, απ΄οτο 1996 και πριν . Σφαγές μοναδικές και ανεπανάληπτες.  Τους προσγείωσε πριν μία εβδομάδα ο Μητρόπουλος που δεν άντεξε και μτξ μας πολύ κάθισε,  και μακάρι να υπήρχε μάι εκπομπή  ιστορική να μιλήσει ο Ταληκριάδης, ο Σοφιανόπουλος, ο Σαββίδης, ο Τσαλουχίδης, ο Ντέταρι, οι Σοβιετικοί, και άλλοι πολλοί . Και ξέρετε, θα υπάρξουν πολλλές τούρτες για επετείους που θα κάνουν κάποιους να ντραπούν.  Αλλά υπάρχουν και νέα φρούτα. Οπως το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο άδειο Καραϊσκάκη πριν δύο χρόνια. Αλήθεια, ήταν λίγότερο η περισσότερο η καθόλου πέναλτι σε σχέση με αυτό του Παπουτσέλη. Κάτι άλλα πέναλτι της ΑΕΚ στο Περιστέρι, πιο έξω δεν γίνεται , του ΠΑΟΚ  με βουτιές Γκρεγκ Λουγκάνη, τον Βιειρίνια  να γίνεται Ντιμα Φιλίποφ και να κάνει μπλοκ και άλλα πολλά .  Αυτά όλα είναι ωραία και όμορφα καμωμένα.

Ο Μακρόπουλος σε ένα τραγούδι του λεει “έχω μάτια και βλέπω όσα θέλω να πω”, αλλά κάποιοι να μη νομίζουν ότι ο κόσμος είναι και ηλίθιος. Εχει μάτια και βλέπει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button