ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πολύ σημαντικό να κερδίσουμε»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό να ολοκληρώσει τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με νίκη απέναντι στην Γιουβέντους, στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο Ολυμπιακός δίνει την τελευταία του φετινή παράσταση στη φάση των ομίλων του Champions League, φιλοξενώντας την Γιουβέντους

Ο Φελίπε Πάρντο, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στην ανάγκη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μπροστά στο ένθερμο κοινό τους:

«Λοιπόν καλησπέρα σε όλους. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο αυτά γκολ. Είναι αλήθεια γιατί βοήθησαν την ομάδα. Φυσικά έχω την φιλοδοξία να το επαναλάβω με Γιουβέντους. Σημασία έχει να κάνουμε ένα άριστο ματς ως ομάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε καλά φέτος αυτήν την διοργάνωση. Είναι φιλοδοξία και δική μου και κάθε παίκτη να σκοράρει σε αυτόν τον θεσμό.»

Το γεγονός ότι αποκλείεται πρόωρα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και το τι θεωρεί πως στοίχισε στην ομάδα και παίζει διαδικαστικού χαρακτήρα ματς:

«Όχι όχι. Όλα τα ματς στην διοργάνωση αυτή έχουν ενδιαφέρον και κίνητρο. Όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχουν ενδιαφέρον. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο και να τελειώσουμε ωραία την διοργάνωση μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό που έγινε είναι ότι παρότι είχαμε την φιλοδοξία και την θέληση δεν καταφέραμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλαμε και έπρεπε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button