Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στην κηδεία της Ειρήνης Μαρινάκη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς η εξόδιος ακολουθία της Ειρήνης Μαρινάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας (15/12).
Ο Διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπαικός Βαγγέλης Μαρινάκης, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Μάριος Ηλιόπουλος και η Σίσσυ Χρηστίδου.
Ο ναός κατακλύστηκε από στεφάνια, ως ύστατος φόρος τιμής στη μνήμη μιας γυναίκας που έχαιρε βαθιάς εκτίμησης στην κοινωνία του Πειραιά.
Μεταξύ άλλων στεφάνια είχαν στείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το Όραμα Ελπίδας, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Βασίλης Κικίλιας, η Μάνια Λούβαρη, ο Γιώργος Λούβαρης, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Θάνος Πλεύρης, η Capital ship man, η Alter ego media, ο Γιάννης και η Δέσποινα Βρέντζου, οι παίκτες του Ολυμπιακού, η Nottingham forest FC, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο Νίκος Αναστασιαδης τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Εκεί, εκτός από τα μέλη της οικογένειας και τα αγαπημένα της πρόσωπα, στην κηδεία της Ειρήνης Μαρινάκη βρέθηκαν και πολλοί γνωστοί Έλληνες. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Νίκος Κοκλώνης.





