ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο πλευρό του Φορτούνη ο Πρόεδρος

Την ακλόνητη συμπαράστασή του στον νέο σοβαρό τραυματισμό του διεθνούς μέσου εξέφρασε από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

Πάγωσαν όλοι στον Ολυμπιακό με την νέα απίστευτη ατυχία και τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη στο γόνατο, που υποχρέωσε τον διεθνή μέσο να μείνει εκτός δράσης για διάστημα έξι τουλάχιστον μηνών.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο, λειτουργεί ως μία αγαπημένη οικογένεια και ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές υπάρχει πάντα αλληλουποστήριξη.

Με τον Διοικητικό Ηγέτη του Θρύλου Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το στίγμα του.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με τον αρχηγό Των Πρωταθλητών Ελλάδας. Με ξεκάθαρες κουβέντες του είπες «είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς».

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, άλλωστε, αρέσκεται να μιλάει με έργα. Με πράξεις. Όπως και πριν από δύο χρόνια έπειτα από εκείνο το φιλικό με το Αμβούργο, πάλι επί αυστριακού εδάφους.

 

Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Έτσι ήταν πάντα, έτσι παραμένει και θα παραμείνει. Ο Κώστας το ξέρει και γνωρίζει καλά πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ό,τι λέει, το εννοεί. Θα είναι στο πλευρό του, στην προσπάθεια να επιστρέψει εκείνος πιο δυνατός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button