ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

«Πιστεύω σε εμάς»

Για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, αλλά και στα ανάμεικτα συναισθήματα που προκάλεσε η ήττα από την Ισπανία την πρώτη αγωνιστική μίλησε  η Άλκηστη Αβραμίδου.

Η υπαρχηγός της «γαλανόλευκης» και πολίστρια του Ολυμπιακού, τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι για τον αγώνα με τη Κούβα. Σίγουρα κάτι μάθαμε. Στον αγώνα με την Ισπανία θα γυρίσω για να πω ότι δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικό αυτό το 4-14. Καλώς ή κακώς ξεκινήσαμε με ένα ντέρμπι, ίσως αν είχαμε ξεκινήσει με ένα πιο εύκολο παιχνίδι να είχαμε πάρει λίγο τα πάνω μας, να είχαμε μπει λίγο πιο ομαλά στο Παγκόσμιο, δυστυχώς όμως αυτό δεν συνέβη.

Προσωπικά ήμουν σοκαρισμένη από αυτή την ήττα. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να σηκωθούμε. Σίγουρα αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό, είδαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ότι θέλει πολλή δουλειά, ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνεις το 100%, ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνεις με πάθος, με θέληση και να τα δίνεις όλα, κι αν χάσεις δεκτό, Και μας ταρακούνησε πάρα πολύ.

Τα δύο παιχνίδια, το προχθεσινό και το σημερινό με το Καζακστάν, θα είναι μια καλή προετοιμασία για τη συνέχει, θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε ψυχολογικά γιατί μετά από αυτή την ήττα -που επαναλαμβάνω δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων των δυο ομάδων- χρειαζόμαστε μια ψυχολογική τόνωση. Αν ανέβει η ψυχολογία μας η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά στο παγκόσμιο και να φτάσει ψηλά.

Μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα νοκ άουτ για την οκτάδα (χιαστί) με πιθανή αντίπαλο την Κίνα. Δε θα τον χαρακτήριζα εύκολο, θα μπορούσε να ήταν και πιο εύκολο , θα τον χαρακτήριζα βατό. Είναι ένα παιχνίδι που αν δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα η ομάδα μας δεν χάνει ποτέ. Αν δεν μπεις με τη θέληση και το πάθος για νίκη θα έχεις πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button