ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πιστέψατε ότι θα μας “τελειώνατε”; ΛΑΘΟΣ!

Η πορεία του πρωταθλήματος ως τώρα για τον Ολυμπιακό μπορεί να περιγραφεί με πολλούς και διαφόρους τρόπους. Και σίγουρα μέσα στις παραμέτρους θα πρέπει να βάλουμε τα πάντα. Και τα λάθη που έγιναν επί ημερών Μπέσνικ Χάσι και τα άσχημα αποτελέσματα, η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η έλευση Λεμονή και μέσα σε όλα αυτά, ήρθε κι “έδεσε” το γλυκό με τους τόνους λάσπης που έχουν εκτοξεύτηκαν κατά του συλλόγου. Τόνοι λάσπης κατά παντών… Κατά του συλλόγου, κατά των παικτών, κατά του προπονητή, κατά του Προέδρου, κατά της διοίκησης, κατά παντών.

Και κάποιοι πίστεψαν ότι τα κατάφεραν βλέποντας τον Ολυμπιακό να μένει πίσω. Κάποιοι θεώρησαν ότι η λάσπη θα ήταν η “χαριστική βολή”, στην οποία θα “κόλλαγε” ο Ολυμπιακός και δεν θα μπορούσε να βγει. Κι αντί να κοιτάξουν μπροστα – τρομάρα τους – να πάρουν μία διαφορα για να ξεφύγουν μπας και καταφέρουν και πάρουν ένα πρωτάθλημα, που οι μεν το χουν ξεχασει πως είναι καμιά 23αριά χρόνια και οι δε τρεις-τεσσερις γενιες.

Τη δουλεια΄τους εξωαγωνιστικά την έκαναν… άψογα, αλλά ενδοαγωνιστικά φρόντισαν να τα κάνουν μπάχαλο. Γιατί απλά κοιτούσαν τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βγει από τα δύσκολα και να ξεκολλήσει από τις λάσπες και απλά γελούσαν και κορόιδευαν…
Και μαντέψτε. Ούτε εξωαγωνιστικά, ούτε ενδοαγωνιστικά φαίνεται να κατάφεραν τίποτα.

Γιατί αυτή η γρο8ιά που λέμε από το καλοκαίρι, έπιασε τον Έφηβο και τον σήκωσε στα δύσκολα που έβαλε μόνος του στον εαυτό του, και τον ξεκόλλησε από την λάσπη που του πέταγαν κάθε μέρα οι απο’κει. Γρο8ιά όταν λέμε εννοούμε όλους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο Ολυμπιακό που υπάρχει. Από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο σε κάποια ακριτική περιοχή της Ελλάδας. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο στην άλλη άκρη της γης.

Γιατί ο Ολυμπιακός έχει αυτό που δεν έχουν οι άλλοι. Κι αυτό είναι η ΔΥΝΑΜΗ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. Γιατί αν δούμε κάτι που δεν μας αρέσει εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων συσπειρωνόμαστε πιο πολύ. Όχι γιατί, απλά μπορούμε, αλλά γιατί έτσι έχουμε μάθει. Μαθημένοι στους τίτλους, γεννημένοι στα δύσκολα! Και αποφασισμένοι όσο ποτέ να κατακτήσουμε (και) αυτό το πρωτάθλημα όλοι μαζί. Για να γίνει το χρέος απέναντι στον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο και για να δοθούν όλες οι απαντήσεις σε αυτούς που ξέρουν πολύ καλά να εκτοξεύουν λάσπες.

Όσοι πίστεψαν ότι “τέλειωσε” ο Ολυμπιακός, ας το ξανασκεφτούν. Γιατί ο Θρύλος ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button