Πήρε «ανάσες» ξεκούρασης ο Φουρνιέ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Γάλλο σούπερ σταρ στην αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι.
Ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στην Basket League επικρατώντας του πολύ ανταγωνιστικού Αμαρουσίου με 106-94 στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική
Σε μία καίρια χρονική στιγμή με συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαχειρίζεται το υπάρχον ρόστερ, σε μία προσπάθεια να διατηρήσει φρέσκους] και πολύ πιο ενεργούς με περισσότερη ένταση όλους τους παίκτες του.
Στην σημερινή αναμέτρηση ο Εβάν Φουρνιέ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο ανάσες ξεκούρασης ενόψει της επερχόμενης κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Αρμάνι Μιλάν, η οποία έχει οριστεί για τι 26 Δεκεμβρίου
Ο Γάλλος σούπερ σταρ παίζει ασταμάτητα και στα… κόκκινα από τότε που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, όντας και καθοριστικός στις περισσότερες νίκες των Πειραιωτών.