ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Πετρέας:«Τυχερό το νούμερο 7» (video)

Για την νέα χρονιά, τους στόχους της ομάδας αλλά και για  την Ελληνική βάση και τις νέες  μετεγραφές μίλησε ο Γιώργος Πετρέας κατά την διάρκεια της media day της ομάδας.

Για τους στόχους της νέας χρονιάς :
«Νομίζω ότι η ομάδα, από ότι φαίνεται έχει κάνει βήματα μπροστά, έχει φέρει παίκτες μεγάλης αξίας. Για εμάς ο στόχος είναι ο ίδιος, να πάρουμε το πρωτάθλημα και νομίζω ότι πρέπει να βάλουμε έναν αρκετά μεγαλύτερο στόχο όπως το κάναμε και πέρυσι, τελειώνοντας το πρωτάθλημα να είναι από όλους αποδεχτό ότι καλύτερη ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός»

Η βάση της ομάδας παραμένει η ίδια πόσο βοηθάει αυτό
«Ναι νομίζω το ότι έμειναν αρκετά από τα παιδιά που ήμασταν την περσινή χρονιά ότι έμεινε ο ίδιος προπονητής είναι πολύ θετικό για την ομάδα για την χημεία. Νομίζω ότι τα παιδιά που ήρθαν θα εγκλιματιστούν πάρα πολύ γρήγορα θα τους βοηθήσουμε και εμείς και νομίζω ότι ο οργανισμός που ονομάζεται Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που βοηθάει αρκετά αυτό το κομμάτι οι οπαδοί όσο και η διοίκηση βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Εντάξει είναι στο χέρι της ομάδας και του προπονητή να δουλέψει και να δείξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ποιότητα και το ταλέντο που έχει μέσα στο γήπεδο.»

Όσον αφορά τους ξένους και την ελληνική βάση.
«Πιστεύω ότι όσο καλούς ξένους και να έχεις αν δεν υπάρχει Ελληνική βάση ο κόσμος το βλέπει και δεν θέλει να είναι τόσο κοντά στο γήπεδο. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός φέτος πήρε αρκετά καλούς Έλληνες παίκτες που βοηθούν την Εθνική ομάδα και είναι αναγνωρισμένης αξίας παίζοντας αρκετά χρόνια στο εξωτερικό είναι πάρα πολύ καλό γιατί ξέρουν τις απαιτήσεις της ομάδας ξέρουν και την πίεση που υπάρχει από τον κόσμο και την διοίκηση. Όλα είναι προς το θετικό.»

Όνειρο ακόμα ένας Ευρωπαϊκός τελικός σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ

«Η χρονιά νομίζω η περσινή ήταν τρομερή όταν φτάνεις σε ένα τελικό μόνο το ότι φτάνεις εκεί είναι πολύ σημαντικό. Για εμάς ήταν μια βραδιά που θέλαμε να κλείσει διαφορετικά παρόλα αυτά στο δικό μου το μυαλό έχει μείνει ως μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου γιατί τέτοια ατμόσφαιρα δεν είχα ξαναζήσει πραγματικά και νομίζω κανένα από τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί και από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί δεν είχε ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα σε αγώνα βόλεϊ. Έχουμε φέτος μια πιο δύσκολη διοργάνωση ανεβήκαμε ένα σκαλοπάτι βήμα -βήμα όπως κάναμε και πέρυσι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται και γιατί όχι να πάμε σε ένα τελικό και εκεί ποτέ δεν ξέρεις το τι θα γίνει».

Για την εθνική ομάδα

«Είναι ένα διαφορετικό κομμάτι η Εθνική ομάδα, όσους τίτλους και να κατακτήσεις, όσα πρωταθλήματα και να πανηγυρίσεις σε συλλογικό επίπεδο με την ομάδα σου είναι εντελώς διαφορετικό. Σίγουρα αποτελεί για εμάς μια τεράστια επιτυχία το να φτάσουμε μετά από δέκα χρόνια σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.Μας δημιουργεί μια τεράστια προσμονή όλη την χρονιά να σκεφτόμαστε το τι θα ζήσουμε το καλοκαίρι με την φανέλα της Εθνικής ομάδας και πραγματικά είναι ένα ζητούμενο για όλους τους παίκτες το να δείξουν τι πραγματικά μπορούν μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα που βρισκόμαστε ώστε να επιλεχθούν και να είναι στην Εθνική ομάδα το επόμενο καλοκαίρι»
Για το φετινό πρωτάθλημα
«Την περσινή χρονιά κάναμε τριάντα νίκες και δείξαμε πια είναι η καλύτερη ομάδα. Νομίζω ότι φέτος δυνάμωσαν αρκετά οι αντίπαλοι μας ,από εκεί και πέρα εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τον μονόδρομο που είχαμε πέρυσι και ελπίζω να τα καταφέρουμε»

Για το νούμερο στην φανέλα του
«Είναι το τυχερό μου νούμερο, βρέθηκα τυχερός γιατί δεν το φόραγε κανένας από τους παλαιότερους στον Ολυμπιακό για αυτό και το πήρα»

https://www.facebook.com/redaroume/videos/2159028341090015/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button