ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Πετάει» ο Θρύλος στο «Sport My Way»

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. μετέχει ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων στο project με την επωνυμία «Sport My Way», Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus+ 2017.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο Θρύλος δίνει το παρών για δεύτερη φορά μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στο «Sport & Support» το οποίο διήρκησε από το 2015 μέχρι το 2016. Στα πλαίσια του νέου προγράμματος το οποίο ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώνεται στις 30-6-2018, 5 προπονητές από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, μετέχουν στο τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο που ξεκίνησε την Παρασκευή (8/9) στο Βελιγράδι και ολοκληρώνεται την Κυριακή (10/9).

Σκοπός του προγράμματος είναι η επιμόρφωση των προπονητών για περισσότερα από ένα αθλήματα, ώστε να μπορούν να κρίνουν σε ποιο άθλημα έχει κλίση το παιδί, βάσει σωματικών χαρακτηριστικών και τεχνικών επιδεξιοτήτων, μέσα από τη διαδικασία συγκεκριμένων μετρήσεων και τεστ αξιολόγησης.

Οι προπονητές του συλλόγου που παρακολουθούν το επιμορφωτικό σεμινάριο είναι ο Σπύρος Κυριακάκης (ακαδημία βόλεϊ), η Μάρθα Αργυρίου (ακαδημία μπάσκετ), η Βάλια Κόρμου (ακαδημία Ναυταθλητικών), ο Στέλιος Φιλόπουλος (ακαδημία κολύμβησης) και ο Ανδρόνικος Κουζέλης (ακαδημία υδατοσφαίρισης). Επικεφαλής του project είναι η Μλάντοστ (Κροατία) και επίσης μετέχουν οι Ερυθρός Αστέρας, Άαλμποργκ, ΑΠΟΕΛ, Λάτσιο, Σπόρτιγκ Λισαβώνας.

 

 

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close