Χωρίς κατηγορία

Περήφανος για τον Ολυμπιακό

Περήφανος για τον Ολυμπιακό  και τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα αλλά και έτοιμος να πανηγυρίζσει με την ομάδα του τη νίκη απέναντι στη Ντούντελανζ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη δσυνέντευξη τύπου του  αγώνα με τους Λουξεμβούργιους για το Γιουρόπα.

Aναλυτικά:
Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Θέλουμε να επανέλθουμε και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση και να καταλάβουμε ποιον Σύλλογο αντιπροσωπεύουμε. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη και ποτέ δεν στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι του παρελθόντος, παρά μόνο κοιτάμε μπροστά».

Για την ομάδα του: «Αυτή η ομάδα από την αρχή της χρονιάς έχει δουλέψει πάρα πολύ, έχει πολύ καλούς παίκτες και έχουν δεσμευτεί να πάρουν τίτλους. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, είμαστε μία καινούρια ομάδα με νέα πρόσωπα, αλλά δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη μέρα, με αφοσίωση, δείχνοντας πως μπορούμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την Ντουντελάνζ: «Μπορεί η Μίλαν και η Μπέτις να είναι θεωρητικά οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, αλλά η Ντουντελάνζ έχει δείξει πως είναι μία επικίνδυνη ομάδα και δεν υποτιμούμε κανέναν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button