ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πελάτες του Σφαιρόπουλου και του Καραμάνου

Να γελάσει κανείς ή να κλάψει με το κατάντημα του Παναθηναϊκού σε όλα πλέον  τα σπορ. Από τη μία έρχεται η Λαμία του Χάβου και του Καραμάνου και μετά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο μπάσκετ και τον μεγάλο τελικό για την 8άδα στη Γιούρολιγκ. Αποτέλεσμα; Μία τρύπα στο νερό. Αποκλεισμός στο Κύπελλο, σφαλιάρα και  λογικά αντίο 8άδα για την υπερομάδα του Πιτίνο. Αλλά ξέχασα. Τα παιδιά  είχαν το μυαλό τους στις 13-2. Ποιά Ευρωλίγκα; Γράφει ο Redistas.

Το φοβερό με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι ότι πολλοί από δαύτους πίστευαν ότι η ομάδα τους μπορεί να κατακτήσει και το Κύπελλο.  Δεν ήταν πολλοί, αλλά υπήρχαν κάποιοι που το πίστευαν. Να που προσγειώνονται στην μίζερη πραγματικότητα. Και εκεί που άρχιζαν να μας μιλάνε για τους μπέμπηδες του Δώνη που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα,έρχεται η Λαμία του γίγαντα Μάκη Χάβου να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα.

Στο Μπάσκετ ο σανός πάει σύννεφο.  Εδιωξαν τον Πασκουάλ, έφεραν τον Δάσκαλο Πιτίνο,οι γνωστοί γλείφτες άρχισαν τα αφιερώματα για τον αναμορφωτή του Παναθηναϊκού, για το πως θα αλλάξει την ομάδα, μόνο ότι θα πάρει τον Κάρι και τον Λεμπρον δεν έγραψαν,αλλά πάλι καλά που ο Αμερικανός προπονητής είναι σοβαρός και τους εκθέτει, με τα λεγομένα του για α  προβλήματα που έχει η ομάδα.

Και πάνε στον τελικό με την Μακάμπι,αρχίζουν  τα παχιά τα λόγια, αλλά έρχεται ο “Σφαιρό” χωρίς να έχει απέναντι του Αναστόπουλους και λοιπούς του μπασκετικού συστήματος και τους “καθαρίζει” σαν αβγό.  Η δικαιολογία βέβαια θα είναι  οι απουσίες των Λάνγκφορντ και Παππά, αλλα από τέτοιες δικαιολογίες έχουμε ακούσει πολλές. Είναι αυτοί  που όταν ο Ολυμπιακός είχε απουσίες, κορόιδευαν  και έλεγαν διάφορα για τον Ολυμπιακό, είναι αυτοί που στο ποδόσφαιρο γλίτωσαν τη συντριβή και δεν δόθηκαν στους Πειραιώτες δύο πέναλτι ξεκάθαρα  αλλά έβγαλαν γλώσσα.

Πέρα απο όλα αυτά όμως  και βλέποντας το κατάντημα του “Αιώνιου”  καλό θα είναι εμείς οι Ολυμπιακοί να ευχαριστούμε τον Θεό  που έχουμε σε όλα τα Σπορ ανθρώπους που αγαπάνε τον Θρύλο και δεν θα τον αφήσουν ΠΟΤΕ στην τύχη του.

Και επειδή πιο κάτω δεν υπάρχει αφιερωμένο το παρακάτω τραγούδι..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button