ΠΟΛΟ

Παυλίδης: «Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους!»

Το σύνθημα για σάρωμα όλων των τίτλων έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας πόλο γυναικών

Με την αίσθηση ότι μπορούν να εκπληρωθούν όλοι οι υψηλοί στόχοι, ξεκίνησε η θερινή προετοιμασία της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.
Ο Χάρης Παυλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης πρώτης έσπευσε να δηλώσει στο olympiacossfp.gr:
«Είναι μια χρονιά πάρα πολύ δύσκολη για εμάς, λόγω των Ολυμπιακών αγώνων, θα υπάρξουν πολλές διακοπές με την εθνική ομάδα, γύρω στους τρεις μήνες συνολικά. Αυτό είναι ενα πρόβλημα για εμάς γιατί θα κάνουμε τις μισές προπονήσεις από ότι κάνουμε κάθε χρόνο και αυτό είναι δύσκολο για μια ομάδα για να βρει ρυθμό.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα είναι το κολυμβητήριο. Όπως βλέπετε και πάλι είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε αριστερά και δεξιά, δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξει το Παπαστράτειο… Όλα αυτά μαζί κάνουν αυτή τη χρονιά να είναι πιο δύσκολη από τις προηγούμενες, αλλά οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, θέλουμε σαν ομάδα να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους φέτος. Νομίζω έχουμε την δυναμική και το ρόστερ.»

Η Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr :
“Ξεκινάμε φέτος λίγο νωρίτερα είναι αλήθεια από τις άλλες χρονιές, εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει που πάντα είναι υψηλοί.»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη δήλωσε στο olympiacossfp.gr :
«Καλή χρονιά να έχουμε και εμείς σαν τμήμα γυναικείας υδατοσφαίρισης και όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού μας. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι μια επιτυχημένη χρονιά για εμάς, όπως τολμώ να πω ότι ήταν και η περσινή. Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές το πρόσημο ήταν θετικό, γιατί κερδίσαμε το Πρωτάθλημα και η παρουσία μας στην Ευρώπη ήταν πάρα πολύ καλή. Από την άλλη δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε δυο τρόπαια, το ένα μέσα από τα χέρια μας (το ευρωπαϊκό) και το κύπελλο θεωρώ ότι το άξιζε η δική μας ομάδα, ωστόσο ηττηθήκαμε από την Βουλιαγμένη. Άρα λοιπόν έχουμε κίνητρα και στόχους για την καινούρια χρονιά, να είμαστε ακόμα καλύτερες και να καταφέρουμε όλους μας τους στόχους. Φυσικά οταν μιλάμε για Ολυμπιακό και όταν είσαι Ολυμπιακός, στόχος είναι όλα τα τρόπαια και αυτό θέλουμε να κάνουμε κι εμείς φέτος.»
Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr :
«Καλή αρχή, ελπίζω να πάνε όλα καλά, να μην έχουμε κανένα τραυματισμό, υγεία πάνω από όλα. Να είμαστε δυνατές έτσι ώστε να κάνουμε την προετοιμασία που θέλουμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας, που φέτος είναι να πάρουμε και τα τρία κύπελλα, το Ευρωπαϊκό, το κύπελλο και το πρωτάθλημα.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button