ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πάρτι των Misfits και στήριξη στον Ερασιτέχνη! (pic)

Ανοικτό το Κάστρο την Παρασκευή, με σκοπό να εξαφανιστούν οι Κάρτες Φιλάθλου που θα υπάρχουν εκεί.

Ανοικτό το Κάστρο την Παρασκευή, με σκοπό να εξαφανιστούν οι Κάρτες Φιλάθλου που θα υπάρχουν εκεί. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά δύσκολη για όλους όσους έχουν είτε άμεση, είτε έμμεση σχέση με τον αθλητισμό. Άμεση οι προπονητές, οι αθλητές, οι αθλήτριες. Έμμεση τα διοικητικά στελέχη, αλλά και ο κόσμος. Οι οπαδοί. Οι φίλαθλοι. Όλοι… Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Ολυμπιακός!

Εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν κυκλοφορήσει, συνεπώς ο Ερασιτέχνης χάνει ένα μεγάλο έσοδο από τα χρήματα που αναλογούσαν στην απόκτηση της Κάρτας Μέλους για να πάρει κανείς εισιτήριο διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει και τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο λαός του Θρύλου, πάντως, βγαίνει μπροστά σε αυτές τις δύσκολες εποχές και καταστάσεις. Οι Misfits πήραν την πρωτοβουλία να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να στηρίξουν και εκείνοι τον Ερασιτέχνη. Διοργανώνοντας πάρτι την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 20:00, στο Κάστρο του Ολυμπιακού. Με στόχο να περάσουν όλοι καλά, αλλά και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά πώς είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη. Εξαφανίζοντας τις Κάρτες Φιλάθλου που θα είναι εκεί, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους.

Το μήνυμά τους είναι «Παρασκευή ΟΛΟΙ ΕΔΩ και από Σάββατο ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button