ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παραμένει στον Ολυμπιακό o Νίκο Πασσιάς

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Πασσιά ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για λογαριασμό της Πρωταθλήτριας ομάδας χάντμπολ.

Αποφασισμένοι να διαφυλάξουν ως … κόρη οφθαλμού το επιτυχημένο μοντέλο της σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε την ομάδα να επιστρέφει με τρόπο εμφατικό, μάγκικο και πειστικό στην κορυφή, παρουσιάζονται άπαντες στην Πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Πασσιά. Ο Έλληνας αριστερός ίντερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ.

Η δήλωση του Νίκου Πασσιά στο olympiacossfp.gr:

«Η ανανέωση της συνεργασίας, που μου προτάθηκε από τον Ολυμπιακό, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλα όλη τη χρονιά, για την επάνοδο της ομάδας στην κορυφή, εκεί που πάντα πρέπει να είναι. Για μένα προσωπικά, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Θα κάνω ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, έχω περισσότερη δίψα για τίτλους και θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών ενός πολύ μεγάλου συλλόγου, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button