ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Κοτανίδης

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για λογαριασμό της Πρωταθλήτριας ομάδας χάντμπολ.

 

Αποφασισμένοι να διαφυλάξουν ως … κόρη οφθαλμού το επιτυχημένο μοντέλο της σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε την ομάδα να επιστρέφει με τρόπο εμφατικό, μάγκικο και πειστικό στην κορυφή, παρουσιάζονται άπαντες στην Πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Κάτω από αυτό το πρίσμα οι ερυθρόλευκοι» … «κλείδωσαν» την δυάδα που θα έχουν κάτω από τα δοκάρια και τη νέα σεζόν.
Κι αυτό διότι μετά την ανανέωση τη συνεργασίας του με τον Τόμας Μπάουερ και ο Κώστας Κοτανίδης θα παραμείνει στους Πειραιώτες!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα χάντμπολ».
Η δήλωση του Κώστα Κοτανίδη στο olympiacossfp.gr:
«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με αυτή τη φανέλα, τη φανέλα του Ολυμπιακού, παραμένοντας μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για την επίτευξη των στόχων που θα θέσουμε σαν ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button