ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παραδοσιακά το δεύτερό του σπίτι! (pics)

Κάθε πόλη, στην οποία μεταβαίνει ο Ολυμπιακός, για να δώσει αγώνα, ντύνεται στα «ερυθρόλευκα»! Ο κόσμος του Θρύλου, απλωμένος σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας (και όχι μόνο!) δεν χάνει ευκαιρία, να «διαδηλώσει» υπέρ της αγαπημένης του ομάδας και να δείξει σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και μέλη της Διοίκησης που συνοδεύουν την αποστολή, τη λατρεία του για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο! Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά!

Τα «ερυθρόλευκα» Χανιά υποδέχθηκαν εκ νέου τον Ολυμπιακό. Μετά το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό, πολύ πρόσφατα, η ομάδα μας μετέβη εκεί το βράδυ της Τρίτης, για να δώσει αύριο Τετάρτη νέο ματς Κυπέλλου, με τον Πλατανιά. Την αποστολή περίμεναν στο ξενοδοχείο φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα, μέρα! Άναψαν καπνογόνα και έδωσαν ατμόσφαιρα… εξέδρας, στο κέντρο των Χανίων!

Τραγούδησαν δυνατά, για τη μεγάλη τους αγάπη, περικύκλωσαν τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της αποστολής και φώναξαν με όλη τους τη δύναμη «Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!». Οι παίκτες του κ. Λεμονή το χάρηκαν ιδιαίτερα και απόλαυσαν τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, προς εκείνους!

Μετά το δείπνο τους, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο τα παιδάκια από τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χανίων και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και παράλληλα τεράστια χαρά στα μικρά παιδιά! Ο Ολυμπιακός είναι η πιο αγαπητή ομάδα της χώρας, με τον περισσότερο κόσμο και ΟΠΟΥ παίζει, αυτό γίνεται αυτομάτως αντιληπτό!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button