ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράδειγμα προς μίμηση ο Κούτρης

Ενας απο τους παίκτες-πολλούς γαρ- που ο Ολυμπιακός  έδωσε πολύ λίγα λεφτά για να τον αποκτήσει  και τελικά αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από Λιρα 100  είναι ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο αριστερός μπακ που πρίν δύο χρόνια ήρθε απο τον ΠΑΣ ,αθόρυβα  στη κυριολεξία,αλλά με την υπογραφή ενός σπουδαίου προπονητή, όπως του Γιάννη Πετράκη  κατάφερε να δείξει σπουδαία πράγματα, μπορεί να μην κατέκτησε τίτλο με τον Ολυμπιακό, αλλά σε  κάθε περίπτωση ανέβασε σε μεγάλο βαθμό  την ποδοσφαιρική του αξία.

Οταν ο Κούτρης ήρθε στον Ολυμπιακό πολλοί ανρωτιόντουσαν που θα πάει δανεικός. Ο ίδιος όμως δούλεψε σκληρά,κατάφερε να  κερδίσει τη θέση του ακόμα και στη  Εθνική ομάδα , αλλά και φέτος ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα έχανε τη θέση του απο τον Τσιμίκα ελέω του τραυματισμού του στον ώμο στο ματς με τον Απόλλωνα και την επέμβαση που έκανε, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω αλλά με τη δουλειά του έγινε ακόμα καλύτερος.

Αποτέλεσμα ήταν να καταφέρει να μπει στο ..μάτι πολλών σκάουτερ και ήδη ομάδες απο την Πρέμιερ, την Ιταλία αλλά και την Πορτογαλία (τελευταίο η Πόρτο) τον έχουν βάλει στα σημειωματάρια τους.. Ισως η νέα χρονοα δεν βρεί τον Κούτρη στο λιμάνι αν ικανοποιηθούν τα “θέλω” του Ολυμπιακού, αλλά είναι σίγουρο ότι ο “Λέο”  θα είναι ένα τεράστιο παράδειγμα προς μίμηση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button