ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παπαντωνόπουλος: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Πράγματι η δεύτερη κούπα της σεζόν κατέληξε και αυτή στον Ολυμπιακό. Μιας και στον τελικό του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 33-29 την ΑΕΚ, στο κλειστό του Καματερού. Έτσι πήραν το κύπελλο Ελλάδας μετά το Super Cup. Διότι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 40ό λεπτό. Μεταξύ εκείνων που ξεχώρισαν και είχαν καταλυτική συνδρομή ήταν και ο Έλληνας τερματοφύλακάς του, με τις καίριες επεμβάσεις του. Παπαντωνόπουλος: «Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Παναγιώτης Παπαντωνόπουλος στο Redaroume…

Καταρχάς μας μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου, την τροπή του ματς, αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στο φινάλε. Πιο συγκεκριμένα, μας εξήγησε: «Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και έτσι όπως θα θέλαμε και έτσι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Διότι υπήρχαν συνέχεια εναλλαγές στο σκορ. Νομίζω ήμασταν πίσω στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά το 40′-45′ πρέπει να γύρισε το παιχνίδι από ότι θυμάμαι… Δεν έχω την εικόνα του σκορ!

Ωστόσο, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και σε αυτό που είχαμε πει. Πιστεύω ότι αυτή ήταν που μας έδωσε την νίκη κατά κύριο λόγο. Επίσης, ο μόνο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια σε όλους μας και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει συνέχεια. Γιατί, όπως έχω ξανά πει πάρα πολλές φορές, είναι ο όγδοος παίκτης της ομάδας τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

«Μας περιμένει κρίσιμο ματς το Σάββατο»

Μετά και την κατάκτηση του  δεύτερου τίτλου στη σεζόν, ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία για τον επόμενο στόχο. Πιο συγκεκριμένα, την Ευρώπη. Μπορεί το κύπελλο Ελλάδας να δώσει έξτρα ώθηση για τους αγώνες με την ΒΚ-46; Την απάντηση μας την έδρα ο διεθνής γκολκίπερ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Δίνει ψυχολογία για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς. Είμαστε κυπελλούχοι Ελλάδος για αυτή τη σεζόν. Μόνο μετά τον αγώνα, όμως, ήταν το κλίμα πανηγυρικό. Γιατί από την επομένη ημέρα το μυαλό ήταν μονάχα στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου, στην έδρα μας.

Ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασία για το πρώτο ματς με τη ΒΚ-46. Λοιπόν, η χαρά και το πανηγύρι κράτησε λίγες ώρες. Εξάλλου το έχουμε αφήσει πίσω το προηγούμενο ματς και κοιτάμε το επόμενο. Για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητές μας για την πρόκριση στα προημιτελικά του EHF European Cup».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button