ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: «Να χτίσουμε πάνω στη νίκη»

O Θυμόσοφος λαός μας αναφέρει πως αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου.   O  Air Pap   αναφέρθηκε στο πλήγωμα του εγωισμού των παικτών  μετά τα άσχημα αποτελέσματα στην διοργάνωση τονίζοντας την ανάγκη η ομάδα να χτίζει  momentum.

 

Για τη νίκη και τη σημασία της: «Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη, είχαμε μία αντίδραση, αλλά δεν τελείωσε κάτι, δεν αλλάξαμε το τσιπάκι. Νίκες όπως αυτή μας βοηθούν να χτίσουμε μομέντουμ και να φτιάξουμε διάθεση.

Ο εγωισμός μας θίχτηκε πολύ μετά το τελευταίο παιχνίδι. Φτάνει ένα σημείο που λες δεν πάει άλλο. Αυτές τις δύο ημέρες αυτό δούλεψε. Πρέπει να υπάρξει συνέχεια και να χτίσουμε σε αυτό».

Για την προσθήκη του Μόρις και τγους τραυματίες: «Το να έχεις παραπάνω λύσεις είναι θετικό. Παραπάνω χέρια, παραπάνω λύσεις, παραπάνω άτομα και πράγματα μέσα στο παρκέ».

Ποιες είναι οι ευχές του:«Υγεία για την οικογένειά μου, για τον κόσμο μας. Είναι κάτι αναντικατάστατο και δεν είναι δεδομένο. Να ζήσετε όμορφες στιγμές…».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button