ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπαδόπουλε, μάτωσε ο Μασούρας!

Εάν αυτό το μαρκάρισμα δεν τιμωρείται με κόκκινη κάρτα, τότε έχει χαθεί η μπάλα. Τί θα πεί ο Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση που κάνει;

Η φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Στο γκολ του Μασούρα, με το οποίο έγινε το 1-1 για τον Ολυμπιακό, ο Γκαραβέλης έχει χτυπήσει άγαρμπα και άσχημα τον εξτρέμ του Θρύλου. Στην έξοδο που έκανε, δεν πρόλαβε τον διεθνή παίκτη που με κεφαλιά τον νίκησε. Αλλά τον πέτυχε με το πόδι, στην έξοδο που έκανε!

Μια φάση στην οποία ο τερματοφύλακας του Βόλου έχει χτυπήσει τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού με το πόδι στο πρόσωπο. Επειδή υπάρχει μια φράση στην ποδοσφαιρική αργκό που έλεγε «αν δεν βγάλει αίμα, δεν παίρνει φάουλ» μια ομάδα, εδώ συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Ο Μασούρας τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αιμάτωσε! Αλλά ούτε ο διαιτητής Παπαδόπουλος που ήταν κοντά στη φάση και είδε τον παίκτη του Ολυμπιακού μετά το χτύπημα που είχε δεχθεί, ούτε ο δεύτερος βοηθός Νικολακάκης (Ηρακλείου) που είχε τη φάση στο… πιάτο του, δεν καταλόγισαν την παράβαση. Το σκληρό μαρκάρισμα του Γκαραβέλη στον Μασούρα που έφερε και τον τραυματισμό του «ερυθρόλευκου» εξτρέμ.

Ορισμός της αποβολής ήταν, αλλά κανείς από τους δύο δεν υπέδειξε την παράβαση. Ούτε το VAR -εκεί ήταν ο Γκορτσίλας- δεν τσέκαραν ξανά τη φάση για να υποδείξουν πώς το σκληρό αυτό μαρκάρισμα θα έπρεπε να συνοδευτεί με την κόκκινη κάρτα. Μάτωσε στο πρόσωπο ο Μασούρας, αλλά εκεί η «εξυγίανση» απέδειξε πώς δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Πέρα από όλους αυτούς τους ανίκανους διαιτητές, να δούμε και τί θα πει ο Κλάτενμπεργκ; Στην ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής θα είναι; Θα το έχει πάρει χαμπάρι; Θα πει τα πράγματα με το όνομά τους; Έχουμε μεγάλη ανυπομονησία να ακούσουμε τον Άγγλο αρχιδιαιτητή!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button