ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παοκ θα κατέβεις να παίξουμε; – Κοκοκοκο

Το κίνημα της παύλας εμφανίστηκε ξανά μετά την ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη ότι από Δευτέρα 18 Μαΐου θα ανοίξουν οι κλειστές εγκαταστάσεις για ατομικές προπονήσεις. Αναλυτικότερα σήμερα ο ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση που έβγαλε ο υπουργός και για μια φορά ακόμα ζήτησε την διακοπή των πρωταθλημάτων, κάνοντας παράλληλα λόγο για χάρτινους πρωταθλητές και άλλες αστειότητες.

Η αλήθεια είναι ότι ό,τι και να γράψουν ο κόσμος καταλαβαίνει ότι φοβούνται να αγωνιστούν την ώρα που στον Ολυμπιακό κάποια τμήματα όπως σήμερα το χάντμπολ έχει ξεκινήσει μικρή προετοιμασία και περιμένει τους αντιπάλους για να αγωνιστεί μέσα στο γήπεδο.

Κάνουν τα πάντα για να επιβεβαιώσουν ξανά και ξανά ότι θέλουν να καταστρέψουν (και) τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό. Κάνουν τα πάντα για να μην δουν να σηκώνει άλλες κούπες ο Ολυμπιακός, τον οποίο τρέμουν. Κάνουν τα πάντα για να μην πληρώσουν τους αθλητές τους και γλιτώσουν κάνα φράγκο.

Λοιπόν για να τελειώνουμε: Ελάτε να αγωνιστούμε. Πάρτε την ομάδα βόλεΐ που πραγματικά δεν έχετε καμιά ελπίδα γι’ αυτό και αρνείστε να αγωνιστείτε και φέρτε και την ομάδα σας στο πόλο αλλά μην ξεχάσετε τα μπρατσάκια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button