ΒΟΛΕΪ

ΠΑΟΚ: Γλυκάθηκαν με τον ορισμό Πρωταθλητή στο βόλεϊ γυναικών

Υπό τη μορφή διαρροής, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην εξέλιξη της Volley League, τονίζοντας ότι οι ψηφοφορίες έδωσαν τις απαντήσεις στις «συνωμοσιολογίες».

Η απόφαση της ΕΣΑΠ να διεξαχθεί ένα Final-4 για την ανάδειξη πρωταθλητή στη Volley League, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν με διαφορά πρώτος, αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα από τον «Δικέφαλο» υποστήριξαν:

«”Γλυκάθηκαν” με τον ορισμό Πρωταθλητή στο βόλεϊ γυναικών ελέω του Προέδρου της Ομοσπονδίας και των πρόθυμων συμβούλων του και τους κακοφάνηκε η εξέλιξη στη Λίγκα… Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της πανδημίας έως τώρα έμεινε σταθερός στο να προστατευτεί η υγεία των αθλητών και να διακοπούν τα πρωταθλήματα, θεωρούμενα αυτά ως μη γενόμενα! Όσον αφορά τις θεωρίες περί στοχοποίησης ομάδων και προσώπων, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, βγάλαν στα “μανταλάκια” τον εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων σήμερα στη Λίγκα, ο οποίος αν είχε ψηφίσει διαφορετικά, θα τους είχε στερήσει τη μεγάλη χαρά να πάρουν τίτλο μέσα στα γήπεδα, όπως διαλαλούν δεξιά κι αριστερά. Όσο για τις “συνωμοσιολογίες” περί ανίερων συμμαχιών… απάντηση δίνουν το 14-1 στην ΟΧΕ, το 21-0 στην ΕΟΠΕ, καθώς και το 9-1 της τελικής ψηφοφορίας στη Λίγκα στο βόλεϊ».

.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close