ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παντοδύναμος με Τσουκαλά

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας σπουδαίας μεταγραφής, έγινε πραγματικότητα. Με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την ένταξη της Χριστίνας Τσουκαλά στην “Ερυθρόλευκη” οικογένεια του γυναικείου πόλο.

Η διεθνής αθλήτρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας και σαφέστατα δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια να παραμείνει στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και να επιστρέψει σε αυτή της Ευρώπης.
Στην πρώτη της δήλωση στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Χριστίνα Τσουκαλά ανέφερε τα εξής:

«Η απόφαση που πήρα να μεταγραφώ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αντικειμενικά στο μεγαλύτερο σωματείο της χώρας μας, έχει να κάνει καθαρά με τα αθλητικά μου θέλω-προτεραιότητες, τις φιλοδοξίες αλλά και τους στόχους της νέας μου ομάδας οι οποίοι παραμένουν άκρως ανταγωνιστικοί και με καλύπτουν απόλυτα στην παρούσα φάση της αθλητικής μου καριέρας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και την επιθυμία του να με εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΝΟΒ για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας αλλά και για την προσπάθεια που έκανε να παραμείνω σ’ αυτόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button