ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάντα κοντά στους πλημμυροπαθείς!

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα ο Ολυμπιακός έδωσε χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους μας που βιώνουν την απόλυτη καταστροφή.

 

Το έντονα ευαισθητοποιημένο του πρόσωπο αποδεικνύει σε καθημερινή βάση ο Ολυμπιακός

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να δώσουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι στην Μάνδρα δίνουν τον δικό τους μεγάλο και καθημερινό τους δύσκολο  αγώνα για την επιβίωση

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει περίτρανα ότι αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό της χώρας, που ξεφεύγει από τα στενά αθλητικά πλαίσια

Ένας οργανισμός, ο οποίος κινείται πάντοτε στον δρόμο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Περπατάει επάνω στο μονοπάτι της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, χάρη στην καθοδήγηση του ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

 

Όπως και τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, έτσι και σήμερα, Τρίτη, για πέμπτη ημέρα, η ερυθρόλευκη οικογένεια έχει ανοίξει την αγκαλιά της και συνεχίζει να προσφέρει. Ο Ολυμπιακός είναι παρών, στη Μάνδρα και συνεχίζει να συνδράμει στην προσπάθεια που γίνεται επί τόπου, για να σώσουν οι κάτοικοι της Μάνδρας, το βιός τους.

 

 

Τα μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, bobcat, φορτηγά, υδροφόρες (μαζί με εκείνες του Δήμου Πειραιά και του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου), συνέχισαν να δουλεύουν και σήμερα πυρετωδώς, καθαρίζοντας σπίτια, αυλές, πεζοδρόμια, δρόμους και προαύλια σε εκκλησίες, σχολεία, όπου υπάρχει ανάγκη, από τις λάσπες, τις οποίες έφεραν οι φονικές πλημμύρες.

 

Ωστόσο, η προσφορά του Ολυμπιακού δεν σταματά εκεί. Σε συνεργασία με το Δημαρχείο και τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Ιωάννα Κριεκούκη, γίνεται μία καταγραφή των αναγκών και ο Θρύλος προσφέρει και υλικά αγαθά. Φτυάρια και κουβάδες, σκούπες, αλλά και είδη ιματισμού, ικανά να κρατήσουν στεγνούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δίνουν τη «μάχη» τους μέσα στις λάσπες, είναι στη… ημερησία διάταξη προσφοράς. Προσφορά, η οποία δεν σταματά. Όπως προαναφέραμε, πάντοτε σε συνεννόηση με τη Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, τον Αντιδήμαρχο κ. Περικλή Ρόκα και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Βασίλη Κώνστα και Ιωάννη Παπανικολάου, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι παρών και να βοηθά, ουσιαστικά και όχι με λόγια, εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button