ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάντα κοντά στα παιδιά οι Βετεράνοι του Θρύλου

Την ομάδα της UNICEF  ανιτμετώπισαν οι θρυλικές μορφές του ένδοξου παρελθόντος του Ολυμπιακού στο 646ο φιλανθρωπικό παιχνίδι της ιστορίας τους.

 

Το έντονα ευαισθητοποιημένο τους πρόσωπο απέδειξαν για πολλοστή φορά οι βετεράνοι άσοι του Ολυμπιακού!

Οι παλιές δόξες του παρελθόντος, οι οποίοι  έγραψαν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου, έδωσαν φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό με την ποδοσφαιρική ομάδα επιλέκτων της UNICEF.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Sports Club στη Βούλα και το παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, υποδέχθηκε τους εκπροσώπους και τους ποδοσφαιριστές της UNICEF, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής της UNICEF, Σοφία Τζιτζίκου και ο υπεύθυνος της ομάδας επιλέκτων, Αργύρης Κωστάκης. Μάλιστα, οι δυο τους τιμήθηκαν από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, δια χειρός του Αντιπροέδρου τους Γιάννη Γκαϊτατζή, αλλά και του αρχηγού της ομάδας, Στέλιου Γιαννακόπουλου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι απενεμήθησαν μετάλλια σε όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απέδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στα παιδιά του κόσμου, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται με 13-2 υπέρ των «ερυθρολεύκων». Ο Γιαννακόπουλος πέτυχε 6 γκολ, ο Γκόγκιτς 3, ο Καλύκας σημείωσε 2 γκολ, ενώ από ένα έβαλαν οι Καλογερόπουλος και Βασιλειάδης. Για την ομάδα της UNICEF τα τέρματα σημείωσαν οι Γκιόλας και Κοτούζας.

Για τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν οι Ασπρογέρακας, Σιδέρης, Καρασαββίδης, Βαΐτσης, Καλτσάς, Καλύκας, Γιαννακόπουλος, Καλογερόπουλος, Γκόγκιτς, Γεωργουδάκης, Τζιωρτζόπουλος. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Καλαμάρας, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Ρούσσος, Βασιλειάδης, Κουμαριάς, Μαντάζης, Γ.Γκαβέζος, Βέλιος, Γαϊτανάρος.

 

Στην αποστολή ήταν επίσης οι Γκαϊτατζής, Γκαβέζος, Αγγελής, Τζανετουλάκος (προπονητής) Κοκκολάκης, Λεβαντής, Σορώτος, Αρζινός, Πολίτης, Γρηγορίου, Πασσάς, Ρηγούτσος (φροντιστής), Τουλγέρογλου (φροντιστής), Κρεούζος (φυσικοθεραπευτής). Διατητές ήταν οι Ζάχαρης, Παλυβός, Φάρος, Πούλος.

 

Το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα έδωσαν Σοφία Τζιτζίκου και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button