ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανηγυρική αθώωση για Καραπαπά

Η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση του Ολυμπιακού που αφορούσε την τιμωρία του Γ’ Αντιπροέδροy της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά για όλα όσα εκτυλίχθηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με το Βόλο.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμ. 12/2020 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΟΣ. Διακρατεί και δικάζει τις υποθέσεις. Αποφαίνεται ότι ο δεύτερος εγκαλούμενος-εκκαλών (Κ. Καραπαπάς) δεν τέλεσε στην αποδιδόμενη σ’αυτόν πειθαρχική παράβαση (1, 2 περ.ε, 5 επ., 10 παρ.1 περ .β΄ σε συνδυασμό με το 11 παρ.1, 2, και 3, 12 παρ.1 περ. α του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Δέχεται ότι η πρώτη εγκαλούμενη-εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’αυτήν πειθαρχική παράβαση (των αρθρων 1, 5 επ., 14 παρ.1,2,3, και 4 περ.β΄, 15 παρ.1 εδ. α περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την ως άνω πειθαρχική παράβαση τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ-Ολυμπιακός στις 22/12/2019)».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button