ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανέτοιμες κόντρα στον Αθηναϊκό

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αυτό δεν είναι άλλο από τα προβλήματα. Μιας και η προετοιμασία των τελευταίων ημερών είχε πολλές απουσίες. Διότι οι «ερυθρόλευκες» πήγαν για τα δύο φιλικά στα Γιάννενα, με πολλά ονόματα στο απουσιολόγιο. Ωστόσο αυτό έχει αρχίσει να αδειάζει. Έτσι, η… στόχευση είναι για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν, για το κύπελλο Ελλάδας. Πανέτοιμες κόντρα στον Αθηναϊκό.

Πανέτοιμες στο ματς του Κυπέλλου

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός αρχίζει, επίσημα, τη νέα σεζόν. Καθώς θα «φιλοξενήσει» στο ΣΕΦ τον Αθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας. Επιπλέον, ο Θάνος Νίκλας και οι συνεργάτες του εκεί έχουν στοχεύσει. Δηλαδή να έχουν όλες τις παίκτριες ετοιμοπόλεμος, Διότι άλλη δουλειά τα φιλικά και η προετοιμασία, άλλο τα επίσημα. Ωστόσο τα θέματα με τραυματισμούς έχουν αρχίσει να τελειώνουν. Καθώς την Τετάρτη μπήκε η Μόρισον, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Επίσης, καλύτερα είναι η Χριστινάκη που ενδέχεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα την Παρασκευή. Θετικά είναι τα μηνύματα για την επάνοδο της Σπυριδοπούλου. Έτσι, οι απουσίες έχουν να κάνουν με τις Νικολοπούλου και Καρλάφτη. Όμως, η τελευταία θα πάει προσεκτικά για να επανέλθει έγκαιρα. Όσον αφορά στην Νικολοπούλου, στόχος είναι το ματς της 30ής Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πώς αναβλήθηκε το σαββατιάτικο φιλικό με τις Εσπερίδες Καλλιθέας. Πανέτοιμες κόντρα στον Αθηναϊκό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button