ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Παίζουμε στο σπίτι μας και έχουμε σαφέστατα ανάγκη τον κόσμο μας»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα στην Ευρώπη και το παιχνίδι της Παρασκευής (29/11) στις 18:30 στο Παπαστράτειο με αντίπαλο την Μεντιτεράνι. Στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη θα τεθεί από την Τετάρτη και η Καναδέζα Κίρα Κρίστμας η οποία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία, λαμβάνοντας μέρος στην βραδινή προπόνηση.

Μιλώντας στο οlympiacossfp.gr, για τη σπουδαιότητα των αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η Αλεξάνδρα Ασημάκη ανέφερε τα εξής:

«Είναι ένας αρκετά δύσκολος όμιλος κατά τη γνώμη μου. Είναι ένας όμιλος παγίδα αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ποιότητα από τις υπόλοιπες ομάδες, κάτι που έχει αποδείξει και η πορεία του μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Είναι σταθερά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία 6 χρόνια ωστόσο είναι όμιλος παγίδα, γιατί όλοι οι αντίπαλοι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, σε μια κακή ημέρα. Σαφέστατα ο πιο ισχυρός από τους αντιπάλους μας, έτσι όπως έχουμε σχεδιάσει τα παιχνίδια και έχουμε μελετήσει τα βίντεο, είναι η Ουγγρική ομάδα, η Ντουναϊσβάρος, την οποία θα αντιμετωπίσουμε στο δεύτερο ματς. Από κει και πέρα η Μεντιτεράνι κέρδισε τη Σαμπαντέλ και η Ματαρό είναι αρκετά ενισχυμένη.  Θα δώσουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σε όλα πολύ συγκεντρωμένες. Η ομάδα έδειξε καλά δείγματα στην προετοιμασία στην Ουγγαρία πάνω στα οποία μπορούμε να πατήσουμε και νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο, αφού αυτός είναι ο στόχος μας. Παίζουμε στο σπίτι μας και έχουμε σαφέστατα ανάγκη τον κόσμο μας, που πάντα τον έχουμε στο πλευρό και ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας γιατί έχουμε να δώσουμε μια μεγάλη μάχη. Φέτος στην Ευρώπη είναι πολύ ρευστά τα πράγματα γιατί έχουν αλλάξει οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων. Από ψυχολογικής πλευράς για τη συνέχειά μας στην Ευρώπη θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτά τα τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και είναι σημαντικό το ότι πήραμε τη διοργάνωση στον Πειραιά γιατί θα μας δώσει ώθηση ο παράγοντας της έδρας.  Θα ανεβάσει την ομάδα και τα νέα κορίτσια, που φέτος έχουμε αρκετά και έχουν βοηθήσει στο ξεκίνημα της σεζόν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button