«Παίξαμε πιο σκληρή άμυνα»

Στους τομείς που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην άνετη νίκη επί του Προμηθέα, στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.
Στην πολύ πιεστική κι αποδοτική άμυνα, που επιστράτευσε ο Ολυμπιακός, εστίασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου τους λόγους, που οδήγησαν τους πρωταθλητές Ελλάδας στην επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα με 53-72.
Μία επιτυχία, η οποία επιτρέπει στους Πειραιώτες ουσιαστικά να «κλειδώσουν» την πρωτιά της κανονικής περιόδου, που παρέχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των επερχόμενων πλέι – οφ, που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο:
«Η τελική διαφορά μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά στο ημίχρονο ήταν 4 πόντους,. Ηταν πολύ ανταγωνιστικός ο Προμηθέας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και το κάναμε. Παίξαμε πιο σκληρή άμυνα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεχθήκαμε μόλις 53 πόντους»