ΒΟΛΕΪΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

«Παίρνουμε δύναμη από αυτά τα παιδιά»

Δύναμη και θάρρος από τους πραγματικούς μαχητές της ζωής πήρε την Τετάρτη η Εθνική γυναικών καθώς επισκέφτηκε τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», μετά από επιθυμία του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκιγιέρμο Ναράνχο!

Οι αθλήτριες της Εθνικής συνάντησαν τα παιδιά, τους μίλησαν, τους μοίρασαν μπάλες και μετάλλια και για περίπου μία ώρα έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Πριν την συνάντηση των κοριτσιών με τους μικρούς ήρωες, η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχθηκε τις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τους αγώνες τους.

Η Εθνική γυναικών πλέον, όπως και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει το δικό της αστέρι στον ξεχωριστό τοίχο του «Ιδρύματος Μ. Βαρδινογιάννη», το οποίο τοποθέτησαν μαζί με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου και η υπαρχηγός Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού και πασαδόρος της Ελλάδας δήλωσε:

«Η πραγματική δύναμη και το κουράγιο έρχεται μέσα από τέτοιες στιγμές! Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρεθήκαμε εδώ, μετά την πρωτοβουλία του προπονητή μας κ. Ναράνχο. Ελπίζω να δώσαμε σε αυτά τα παιδιά λίγο χαρά και εμείς πήραμε πολλά μαθήματα για να παλεύουμε για την ζωή μας, όπως και εκείνα».

 

https://www.youtube.com/watch?v=BJZe-xy_5qQ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button