ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίκτες με τσαγανό-καρδιά και θέληση

Ας ξεκινήσουμε καταρχήν με το αυτονόητο. Είναι ευλογία για κάθε αθλητή να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα ,αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα πρέπει να αντέχεις και το ειδικό ψυχολογικό βάρος για να υποστηρίζεις το μεγαλείο της.

Σε παλαιότερες εποχές  και μετά από τόσα σκαμπίλια, ο Ρέντης θα είχε σηκωθεί στον αέρα από την οργή του κόσμου.  3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Στο άψε-σβήσε. Και πάλι καλά που την ίδια ώρα  που η ποδοσφαιρική ομάδα γνώριζε τον διασυρμό στους “Ζωσιμάδες”, το τμήμα βόλει έκανε περίπατο στη Θεσσαλονίκη γιατί οι φωνές θα ήταν ακόμα περισσότερες.

Τη φετινή περίοδο η ομάδα έκανε πολλούς μάγκες και ουσιαστικά και πέρα από τον πόλεμο που της έγινε ,χάρισε τον τίτλο.  Και εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι η αλλαγή προπονητή, με τον Γκαρθία αντί του Λεμονή, έκανε περισσότερο κακό από ότι πολλοί περίμεναν. Γιατί, από ένα σημείο και πέρα , χάθηκε και το κίνητρο, ο τσαμπουκάς.

Εβλεπα το ματς με τα Γιάννενα και αναρωτιόμουν αν δεν μπορούσαν ,δεν είχαν όρεξη ή δεν ξέρω τι άλλο οι παίκτες. Και δεν μιλάω για όλους.  Και μου ερχόταν  να πετάξω το μπουκάλι στην Τηλεόραση από τα νεύρα μου. Φανταστείτε δλδ τον Βαγγέλη Μαρινάκη που για δεύτερη φορά σε  ένα μήνα έβαλλε κατά των παικτών πως θα αντέδρασε .

Αυτό ,πάντως, που μου κάνει εντύπωση είναι ότι βλέπω διάφορα σχόλια στο Facebook που κάνουν κριτική στον ιδιοκτήτη της ομάδας για τα λεγομένα του προς τους παίκτες. Και πραγματικά δικαιώνομαι όταν λέω ότι μας “ψεκάζουν”.  Ναι. ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που τους πληρώνει, αυτός που είπε το “ναι” όταν προτάθηκαν παίκτες  που φόρεσαν την Ερυθρόλευκη ,αυτός που έχει πάρει μεγάλο μέρος της ευθύνης αλλά και αυτός που θα το πάρει πάνω του για την επιστροφή στην κορυφή. Τι άλλο δηλαδή να κάνει; Εφερε προπονητή από τον Απρίλιο, έκραξε δημόσια τους παίκτες ΔΥΟ φορές και ετοιμάζει σκούπα.

Βέβαια, πλέον, κάθε παίκτης που θα προταθεί θα πρέπει να έχει θέληση και  διάθεση να προσφέρει και όχι να κάθεται στο συμβολαιάκι του και πέρα βρέχει.  Κάθε μεταγραφή είτε είναι ακριβή ,είτε φτηνή ,ειτε γνωστού είτε άγνωστου παίκτη, αποδεικνύεται καλή εντός γηπέδου. .  Αυτό που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν είναι παίκτες με τσαγανό -καρδιά και θέληση   για επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button