ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος [vid]

Ορισμένοι άνθρωποι είναι γεννημένοι αχάριστοι. Δηλαδή ό,τι κι αν κάνεις για εκείνους, δυστυχώς δεν εκτιμούν τίποτα. Αν, λοιπόν, διαβάσει κανείς όσα είπε ο Σλούκας την προηγούμενη τριετία, αλλά και όσα ξεστόμισε το βράδυ της Παρασκευής, ένα θα καταλάβει! Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Το θανάσιμο αμάρτημα του Σλούκα: Αχάριστος μέχρι αηδίας!

Λοιπόν, έχει τελειώσει ο 5ος τελικός. Επιπλέον, έχει κάνει σπουδαία εμφάνιση. Ίσως και να ήταν ο κορυφαίος του ματς. Όμως έδειξε για μια ακόμα φορά πώς είναι… λίγος. Για την ακρίβεια, η φράση του ήταν: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αλαζονεία, το μη σεβασμό, την απαξίωση που μου έδειξαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι και ο κύριος Μπαρτζώκας». Κατά συνέπεια, μέσα σε μια μεγάλη πρόταση όλα τα στραβά του! Αχάριστος, αγνώμονας, είρωνας, αλαζόνας! Διότι τα εμφάνισε ένα-ένα, όπως και όλα μαζί ταυτόχρονα.

Εξάλλου, το περασμένο καλοκαίρι και μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, έλεγε: «Σήμερα οι δρόμοι μας με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Ο απεριόριστος σεβασμός μου προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους δεν επιβλήθηκε. Εμπνεύστηκε». Άρα όλα αυτά δείχνουν πώς οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν σε καμία περίπτωση ούτε αλαζόνες, ούτε ασεβείς, ούτε απαξιωτικοί για εκείνον. Επιπλέον, μέσα στη χρονιά δεν είπαν ποτέ κάτι αρνητικό για τον παίκτη. Επομένως πώς ξαφνικά έρχεται ο Κώστας Σλούκας και τους χαρακτηρίζει με τους παραπάνω επιθετικούς προσδιορισμούς;

Ορισμένοι δεν αξίζουν να τους ευεργετήσεις!

Τόσο στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό όσο και στη δεύτερη, ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του. Αλλά φέτος ξεσάλωσε. Τόσο πολύ δεν έχει μιλήσει σε όλη την καριέρα του. Αλλά το χειρότερο είναι πώς όταν μιλάει, βγάζει το… κόμπλεξ του για τον Ολυμπιακό. Διότι το βράδυ της Παρασκευής είπε πώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού πίστεψε σε εκείνον από την πρώτη στιγμή! Δεν έκαναν το ίδιο και οι οπαδοί του Θρύλου στην πρώτη του θητεία. Όταν, μάλιστα, δεν ήταν το ίδιο καταξιωμένος. Όπως τον αποθέωσαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας τους. Ωστόσο το χειρότερο όλων είναι πώς δεν λέει την αλήθεια.

Γιατί ποτέ δεν «κόλλησε» με τον Ολυμπιακό. Διότι δεν κατάφερε ποτέ να αντιληφθεί τί σημαίνει αυτή η ομάδα! Μάλλον ξέχασε πώς πέρσι έλεγε σε οπαδούς του Ολυμπιακού πώς δεν θα πάει στον Παναθηναϊκό και λίγα 24ωρα αργότερα ανακοινώθηκε. Εκείνος που δεν ήταν πέρσι στις πανηγυρικές φωτογραφίες στο ΟΑΚΑ, μετά τον 4ο τελικό που διεκόπη! Όπως και ήθελε… παρακάλια από τον κόσμο για να βγει στο προαύλιο του ΣΕΦ, μετά την επιστροφή από το ΟΑΚΑ. Όμως, δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για ματς, αυτές οι συμπεριφορές δεν περνάνε απαρατήρητες από το κάρμα. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button