ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όχι “τρεις χωρίς τον κούκο”, όχι στο “γιαπί”, ξαφνικά θυμηθήκατε το Καραϊσκάκη;

Μερικών ανθρώπων η μοίρα είναι να αναγκάζονται να έρθουν να γλείψουν εκεί που πριν λίγο καιρό έφτυσαν. Τι εννοούμε με αυτό; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά γιατί η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η ΕΠΟ αποφάσισε να πάρει άρων άρων την εθνική Ελλάδος από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο, το μεγαλύτερο του λεκανοπεδείου λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα. Με την καλύτερη πρόσβαση και με αυτοκίνητο και με τρένο και με λεωφορείο. Και εκεί που, τρομάρα να της έρθει, έβλεπε το μάτι των παικτών της και κανέναν φίλαθλο… τετραψήφιων αριθμών, και πολλές φορές και πενταψήφιων. Κάτι sold out που κατά καιρούς έγιναν σε μία έδρα όπου η εθνική μας ομάδα έζησε μεγάλες στιγμές και προκρίσεις δεν στάθηκαν ικανά για να βγάλουν μερικοί το Καραϊσκάκη άρων άρων ακατάλληλο και να την πάρουν με συνοπτικές διαδικασίες από εκεί. Ναι, ένα γήπεδο που τόσα χρόνια ήταν κατάλληλο και μέσα σε μία στιγμή έγινε ακατάλληλο!!!

Την πήρανε από την ΕΠΟ λοιπόν από το Καραϊσκάκη. Και είπαν να την πάνε στο δικό τους… σπίτι την Τούμπα! Εκεί φάγανε τέτοια “πόρτα” που θα ζήλευε και οι πόρτες κουφώματα αλουμινίου – διαφήμιση δεν κάνουμε. Και είπανε να την πάνε στο Παγκρήτιο. Εκεί που οι πραγματικές πόρτες κοντεύουνε να πέσουνε από τα χρόνια τα περασμένα και από την εγκατάλειψη σε ένα πελώριο γήπεδο που ξαφνικά το… θυμήθηκαν μόνο και μόνο για να πάρουν την εθνική από το Καραϊσκάκη.

Μετά, ΟΑΚΑ! Εκεί που μαζεύονταν στις κερκίδες τρεις χωρίς τον κούκο αφού κι αυτός βαριόταν να πάει εκεί πέρα κάνα δίωρο μέσα στο κρύο του Οκτώβρη και του Νοέμβρη! Εκεί που ούτε ο Αναστασιάδης δεν θέλει να παίζει η Εθνική!

Και ξαφνικά τι απέμεινε; Ααα το ακατάλληλο Καραϊσκάκη για να φιλοξενήσει πάλι την Εθνική; Μα αυτό δεν ήταν ακατάλληλο; Τόσα ωραία γήπεδα υπάρχουν στην Αττική και όχι μόνο… Δεν το σκέφτεστε; Και που είναι και κατάλληλα! Που να την φέρνετε στα… ακατάλληλα;

Σχετικά Άρθρα

Back to top button