ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οff o Οτζίτζα για τρεις εβδομάδες

Νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα τέθηκε ο Βέλγος μέσος του Ολυμπιακού, που όπως έγινε γνωστό έχει υποστεί θλάση που θα τον αφήσει εκτός για τρεις εβδομάδες. 

 

Ξεκίνημα στοις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσις για το 2018 θα πραγματoποιήσει ο Ολυμπιακός στο «AEL FC Arena» την ερχόμενη Κυριακή (7/1 – 19:30) στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου

Οι πρωταθλητές χειμώνα θέλουν την νίκη, ώστε να μπουν με τον ιδανικότερο τρόπο στη νέα χρονιά και παράλληλα να βγάλουν από το πρόγραμμά τους μία ακόμη δύσκολη υποχρέωση.

Την Πέμπτη, πάντως  τα νέα που αφορούσαν την περίπτωση του Βαντίς Οτζίτζα Οφόε δεν ήταν ευχάριστα για τον Τάκη Λεμονή και τους στενούς του συνεργάτες, αφού ο 28χρονος Βέλγος μέσος δεν κατάφερε να προπονηθεί, αφού οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν. Kάπως έτσι, ο παίκτης έκανε μαγνητική τομογραφία που τον αφήνει εκτός για τρεις εβδομάδες.

Εξέλιξη, η οποία έρχεται να αποπροσανατολίσει τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τις ανάγκες της καθοριστικής αναμέτρησης με τη θεσσαλική ομάδα.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button