ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οτι….”Ολυμπιακό” ενοχλεί τελικά(Video)

Η υποκρισία ,δυστυχώς, στή χώρα μας  είναι τεράστια. Τόσο τεράστια στην κυριολεξία σε βαθμό …κακουργήματος.  Δεν είναι απλά τραγικό, είναι εξόχως θλιβερό αυτό που έχει συμβεί με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου και το …τόλμημα να φορέσουν τα παιδάκια της εν λόγω ακαδημίας  τη φανέλα της ομάδας τους, η οποία είναι “ερυθρόλευκη”.

Κάποτε  είχα γράψει ότι σε λίγο καιρό θα αποτελεί ποινικό αδίκημα να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό , τώρα πια για κάποιους θα απαγορευεται να φοράνε και τα “ερυθρόλευκα”. Εγινε θέμα και μάλιστα τεράστιας συζήτησης, εφάμιλλης με τη γελειότητα του Silly walk  στη Νέα Φιλαδέλφεια, το εν λόγω γεγονός βγάζοντας στη σέντρα 8χρονα παιδάκια.

Γελάει το σύμπαν. Πρωτοφανές, λεει, γεγονός . Μάλλον οι τύποι πρέπει να ήρθαν απο τον Αρη ή τον Κρόνο. Κάντε καμιά βόλτα στο Ιντερνετ να δείτε και μετά μπορούμε να τα ξαναπούμε.  Η ακαδημία του Ολυμπιακού Κερατσινίου, δεν έχει σχέση με τον επίσημο Ολυμπιακό, ωστόσο οι υπεύθυνοι, που να το σκεφτούν οι καημένοι, έκαναν το λάθος να διαλέξουν τα “Ερυθρόλευκα”.  Αν ήταν μαυρόασπρα ,κίτρινα,Πορτοκαλί ,ροζ,μπλέ ή Πράσινα ,δεν θα ενοχλούσε κανένα. Προφανώς οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την …Φινλανδία.

Γενικά όμως ότι “Ολυμπιακό” τους πειράζει.  Σε λίγο μπορεί να ενοχλεί και το ότι οι “Ολυμπιακοί αγώνες” είναι Ολυμπιακοί..Σταματήστε να είστε υποκριτές κάποιοι και μην βγάζετε στη σέντρα με το “έτσι θέλω” 8 χρονα παιδάκια και ανθρώπους όπως οι υπεύθυνοι της εν λόγω ακαδημίας που σπαταλούν απίστευτο χρόνο, σε δύσκολες συνθήκες να βγάλουν φυντάνια που κάποια στιγμή μπορούμε κάποιους απο αυτούς να τους καμαρώνουμε με τη φανέλα επαγγελματικών ομάδων και κυρίωες της Εθνικής ομάδας..

https://www.facebook.com/olympiakoskeratsiniou2004/videos/2556993484369418/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button