ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν τα λόγια γίνονται πράξεις…

Είναι τεράστια η υπερηφάνεια που μπορεί να νιώθει κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού και να καμαρώνει τον Ερασιτέχνη που τα τελευταία χρόνια σαρώνει στην Ελλάδα και θεωρείται όχι άδικα ένας από τους κορυφάιους συλλόγους στην Ευρώπη. Κατακτήσεις, διαρκείς συμμετοχές σε τελικές φάσεις, παίκτες από το πάνω ράφι, τα πάντα.

Όσο και να το λέμε, κουραστικοί δεν πρόκετιαι να γινουμε γιατί είναι αλήθεια. Όταν τα πάντα κατέρρεαν βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που πήραν τον Ερασιτέχνη στα χέρια τους αποφασισμένοι να τον φτάσουν στις κορυφές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Και το έκαναν. Μεγάλη αλήθεια. Τόσο ο Μιχάλης Κουντούρης με σύμμαχο τον Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά τις πιο στιβαρές πλάτες του κόσμου.

Όπως και μεγάλη αλήθεια είναι ότι και ένας εκ των θερμότερων υποστηρικτών του Ερασιτέχνη, ένας από τους μεγαλύτερους ευεργέτες είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όχι μόνο το είπε, αλλά και το έκανε! Έταξε τρεις παικταράδες για το πόλο ανδρών και δεν ήταν λόγια της στιγμής. Το είπε και τους έφερε!

Ο Στέφαν Μίτροβιτς, ο Μάρο Γιόκοβιτς και ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς σίγουρα δεν θα έρχονταν ποτέ και οι τρείς μαζί τουλάχιστον, αν ο Ηγέτης του Θρύλου δεν έβαζε το χέρι του! Μεταγραφές που είναι ικανές να σε ανεβάσουν αυτόματα τρεις σκάλες πάνω! Έχει όμως να κάνει και με το γεγονός πως πιστεύει και ο ίδιος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ξαναγυρίσει στη κορυφή της Ευρώπης. Και επειδή ακριβώς το πιστεύει για αυτό το έκανε.

Κάτι εξαιρετικό χτίζεται! Ανυπομονούμε όλοι να το δούμε!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close