ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Oταν “πονάτε” το γλεντάμε

celebE ρε πόνος..Ε ρε κλάμα που έπεσε πάλι. Τα «αντικειμενικά» παλικαράκια έπιασαν δουλειά, βγήκε το μεροκαματάκι και σήμερα.. Φωτογραφιούλες όπως μας συμφέρει στο φάουλ του Μιλιβόγεβιτς και άλλα όμορφα. Να σου και ο  εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ο Δημάτος, που τον έχω για σοβαρό,  άρχισε τα σχολιάκια μέσα από το facebook.. Γράφει ο Redistas.

Και όλα αυτά για ένα οφσάιντ.  Που να γινόταν και τίποτα άλλο σοβαρό. Νίκησε ο Ολυμπιακός και άρχισαν πάλι το κλάμα. Ούτε η Μάρθα Βούρτση, ούτε η Βροχοπούλου, ούτε η Ελένη Χατζηαργύρη δεν έκλαιγαν έτσι στα μεγαλύτερα δράματα του Ελληνικού κινηματογράφου.Σας πονάει ρε παλουκάρια ο Θρύλος. Το ξέρουμε. Το μάθαμε, το εμπεδώσαμε. Αλλά όταν σας πονάμε, έλα που το γλεντάμε. Και τι νίκη. Οπως σωστά έγραψε κάποιος στο σάιτ, η νίκη είναι από τις πιο ηδονιστικές. Γιατί έγινε απέναντι σε ένα αντίπαλο που τα έδωσε και τα έκανε όλα για να κόψει τον Θρύλο  και τα δικά μας τα παιδιά έβγαλαν ψυχή..Δεν έπαιξαν μπάλα, αλλά τέτοια ματς τα κερδίζεις με μαγκιά και όχι με τακουνάκια και ψου ψου..

Βλέπω σε κάτι ιστοσελίδες(να το γράψω λίγο κυριλέ) φοβερά και τρομερά πράγματα για τον ρέφερι του αγώνος. Στη Λεωφόρο όμως , όπου ο Αστέρας Τρίπολης σφάχτηκε σαν το Χρυσόμαλλο Δέρας κουβέντα.. Εκεί ήταν η Πανάθα του Στραπάτσόνι πως τον λένε. Ρε μάγκες έχω και ένα ακόμα ερώτημα να θέσω .Ο Ρεφ του αγώνα με την ΑΕΚ και ο βοηθός του που δεν είδαν την μπουνιά του Πατίτο αλήθεια  θα συνεχίζουν να σφυρίζουν; Δηλαδή οκ..Ο Διαιτητής δεν είδε, ο βοηθός που ήταν στην ευθεία βλέπει η να επισκεφθεί κανένα οφθαλμίατρο . Ερωτήματα καταθέτω..Σιγά μη πάρω απάντηση..Αλλά θα σας το ξαναπω..ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΤΕ ,ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΝΝΟΩ,ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΜΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button