ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν έχει κέφια ο Μάνος

Κάποτε ένας μεγάλος τερματοφύλακας ύστερα από μια εκπληκτική εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με μια μεγάλη νίκη της ομάδας του μου είχε πει μεταξύ αστείου και σοβαρού.. «Κοιμήθηκα πολύ καλά το χα δει στον ύπνο μου». Κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει και για την σημερινή εμφάνιση του Μανώλη Ζερδεβά.

Ο πορτιέρο του Θρύλου και φυσικά της γαλανόλευκης κατέβασε ρολά σήμερα στην αναμέτρηση απέναντι στην Αμερική και με την πολύτιμη βοήθεια του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά οδήγησε την Εθνική μας στις οχτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Τι και αν βρίσκονταν για περίπου εφτά μήνες στα πιτς εξαιτίας του δικαστηρίου που εκρεμούσε με την Βουλιαγμένη ο Ζερδεβάς δεν σταμάτησε να δουλεύει και με την βοήθεια του Θοδωρή Βλάχου τον οποίο έχει σαν δεύτερο πατέρα αλλά και του Γιόσιπ Πάβιτς κάθε μέρα γίνονταν όλο και καλύτερος κάτι που αποδεικνύεται στα παιχνίδια της γαλανόλευκης όπου τώρα στην τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο του.

Τώρα ακολουθεί η πανίσχυρη Ιταλία του Καμπάνια και το όνειρο της πρόκρισης στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου όλο και πλησιάζει για την Εθνική που έχει γαλουχηθεί στα δύσκολα. Άλλωστε ο Θοδωρής Βλάχος και οι υπόλοιποι ερυθρόλευκοι… ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν απέναντι στους γείτονες..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button