ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Όταν ο μπαμπάς φροντίζει σωστά για το γιο! (pics)

“Ολυμπιακός από κούνια”. Έτσι δηλώνουμε όλοι όσοι είμαστε αυθεντικά, ίσως και ρομαντικά “άρρωστοι” με τον Θρύλο. Για ποιο λόγο όμως γίναμε Ολυμπιακοί. Μα φυσικά γιατί, στη συντριπτική πλειονότητα, όλοι είχαμε έναν πατέρα “βαμμένο” ο οποίος φρόντισε να μας διαπαιδαγωγήσει σωστά για να περάσουμε μια ζωή πλάι στους καλύτερους. Πλάι στον Θρύλο και όπως μας τον παρέδωσε έτσι να τον διατηρήσουμε και να τον γιγαντώσουμε.

Κλασσικό παράδειγμα των όσων αναφέρουμε είναι και ο εκλεκτός φίλος του Ολυμπιακού, Σπύρος Αραζος, ο οποίος έχει μάλιστα και έναν γιο για τον οποίο φρόντισε τα πρώτα του βήματα και το πρώτο πράγμα που θα αντικρύσουν τα μάτια του να είναι το κόκκινο και το άσπρο σε ριγέ σχηματισμό. Τουτέστιν, “βαμμένος” Ολυμπιακός. Εκεί όρισε να μεγαλώσει ο γιος του για τον οποίο είναι υπερήφανος.

Τι εννοούμε; Δείτε το μοναδικό δωμάτιο που δημιούργησε για το καμάρι του ώστε να μπει το ταχύτερο δυνατό στον ερυθρόλευκο δρόμο. Και είναι μαθηματικώς βέβαιο πως με τέτοιο πατέρα και ο γιος σε λίγα χρόνια θα αρχίσει να… συλλέγει κούπες!

Καλά βλέπετε. Δεν είναι γραφεία, δεν είναι αποδυτήρια Ολυμπιακού. Είναι το δωμάτιο του μικρού Χαράλαμπου. Στον οποίο ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσει, να φτάσει και να ξεπεράσει σε Κούπες τον υπερήφανο πατέρα του, Σπύρο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button