ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Oσο με πληγώνεις ΤΟΣΟ με πωρώνεις

Το καταλαβαίνω-το νιώθω το αισθάνομαι πως όταν ο Ολυμπιακός χάνει σε οποιοδήποτε άθλημα, αυτό το τσίμπημα στη καρδιά, αυτός  ο τρομερός εκνευρισμός μπορεί να σε βγάλει έξω απο τα ρούχα σου. Δεν μπορείς, όμως, και δεν επιτρέπεται να μηδενίζεις  τίποτα . Γράφει ο Redistas.

Μετά την ήττα απο την Εφές, τέταρτη γαρ σερί εκτός έδρας, αλλά ειδικά μετά το επιμέρους 20-3  δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω. Σκέφτηκα και εγώ να γράψω κάτι εδώ, να βάλω χέρι στον Μπαρτζώκα και τους παίκτες, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό ήταν άδικο.  Αδικο γιατί είτε παίζεις μπασκετ, είτε είσαι στη δουλειά σου δικαιούσαι κάπου να έχεις μία κακή βραδιά ,.μια κακιά στιγμή. Το θέμα είναι να την καταλάβεις και να βελτιωθείς.Και βέβαια όταν είσαι Ολυμπιακός ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ν κάνεις τέσσερις σερί ήττες εκτός έδρας.

Το θέμα,όμως, είναι πως εδώ  δεν γίνεται απλά μία κριτική αλλά ο απόλυτος μηδενισμός. Μπαίνεις στα social  και κάπου τρελαίνεσαι. Αχρηστος ο Μπαρτζώκας, απάτη ο Σλούκας,  Δημόσιος υπάλληλος ο Παπανικολάου, και άλλες τόσες βλακείες. Αυτό που δεν έχει καταλάβει ο κόσμος  είναι ότι  ο Ολυμπιακός είναι ακόμα μία ομάδα που χτίζεται και τρέφεται μέσα απο τις νίκες αλλά και ταυτόχρονα δικαιούται να μαθαίνει μέσα από τις ήττες και να γίνεται καλύτερος. Το πως θα γίνει αυτό είναι θέμα της νοοτροπίας των παικτών αλλά βέβαια και του προπονητή. Ναι στην κριτική ΟΧΙ στον μηδενισμό.

Τι να πει και ο Παναθηναϊκούλης  που έχει μπουχτίσει απο διδαχτικές ήττες. Χάνει 20 πόντους ,διδάσκεται. Χάνει τρεις πόντους ,διδάσκεται. Τι γίνεται ρε παιδιά. Αν χάσει και απο τον Ολυμπιακό τη Δευτε΄ρα βλέπω τον Πρίφτη να παίρνει εύκολα εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Για να επιστρέψουμε στα δικά μας. Η ομάδα θέλει υπομονή και στήριξη για να ξαναγίνει αυτό που ήταν. Με τις γκρίνιες, τον μηδενισμό και τα μπλα μπλα δεν κάνεις τίποτα άλλο απο το φτιάχνεις την ημέρα των αντιπάλων σου. Και εν κατακλείδι τόσα χρόνια έχουμε μάθει πως όσο μας πληφώνεις ,τόσο μας πωρώνεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button