ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου εξέφρας εο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με σχετική του ανακοίνωση.

Ο κόσμος του Θρύλου είναι η δύναμή του! Αυτός, που με την καταλυτική του παρέμβαση και ανιδιοτελή του στήριξη οδηγεί την αγαπημένη του ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Σε δύσκολες συνθήκες, όπου η πανδημία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» απέδειξαν έμπρακτα την στήριξή  τους στον Ερασιτέχνη, αφού 10.000 και πλέον προμηθεύτηκαν την κάρτα μέλους για τη σεζόν 2021-22. Με τον Ερασιτένχη Ολυμπιακό να εκφράζει ολόψυχα τις θερμές του ευχαριστίες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους 10.000 και πλέον φιλάθλους, που ήδη προμηθεύτηκαν την Κάρτα Μέλους για τη σεζόν 2021-2022.
Με τη στήριξη όλων σας θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις, που επηρέασαν τον ελληνικό αθλητισμό και κατ’ επέκταση τον σύλλογο μας την περίοδο της πανδημίας και θα συνεχίσουμε να ζούμε τον Ολυμπιακό κυρίαρχο στην Ελλάδα και πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.
Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει μέρος αυτής της προσπάθειας και να προμηθευτεί την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, ώστε να δώσουμε και πάλι ραντεβού στα γήπεδα – δίπλα στην ομάδα μας! Μαζί με τους Πρωταθλητές μας!
Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button