ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οριστικά εκτός ο Σλούκας

Το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον Κώστα Σλούκα μετά τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ, αποδείχθηκε ανυπέρβλητο… εμπόδιο! Μιας και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Θρύλο στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Οριστικά εκτός ο Σλούκας.

Ο Σλούκας χάνει τον 2ο τελικό

Η γαστρεντερίτιδα που ταλαιπώρησε τον Έλληνα γκαρντ δεν υποχώρησε τόσο. Καθώς είναι μια ασθένεια που εξαντλεί τον οργανισμό. Έτσι, παρότι ο διεθνής γκαρντ ήταν κλινήρης τις προηγούμενες ημέρες και ακολούθησε την απαραίτητη, φαρμακευτική αγωγή, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει 100% το πρόβλημα αυτό. Καθώς ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα εξαντλημένος. Το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί εκτός αποστολής για τον αποψινό, δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Αλλά αυτό που αποφάσισαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους συνεργάτες του, μαζί με το ιατρικό επιτελείο, ήταν να προφυλάξουν τον παίκτη. Άρα, να μπορέσει να πάρει τα… πάνω του και να συνέλθει σωματικά, ώστε να είναι καλά στον τρίτο τελικό της Κυριακής, στο ΣΕΦ.

Εκτός ο Σλούκας

Επομένως, μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του Σλούκα και με δεδομένη την αντίστοιχη του Κάνααν, ο Μπαρτζώκας θα αναπροσαρμόσει το πλάνο του. Διότι είναι μείον δύο παίκτες στην περιφέρεια. Άρα, αυτό σημαίνει πώς οι Λούντζης, ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης θα πρέπει να βγουν μπροστά. Δηλαδή να δώσει το κάτι παραπάνω, για να καλύψουν την απουσία του ηγέτη της ομάδας. Επίσης, ο κόουτς του Θρύλου έχει φτιάξει μια ομάδα στην οποία όλοι είναι σημαντικοί και μπορούν να το πάρουν πάνω τους! Κατά συνέπεια, αυτό θα πρέπει να κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες του Θρύλου απόψε στο ΟΑΚΑ. Οριστικά εκτός ο Σλούκας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button