ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οπαδοί έβρισαν τον Μπαρτζώκα – Δύο προσαγωγές

Η ΕΟΚ έκανε ολόκληρη προσπάθεια για να κυλήσουν όλα ομαλά στο Final-4 του Κυπέλλου. Αποτρέποντας, μάλιστα, την είσοδο 23 ατόμων στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», καθώς στο παρελθόν είχαν εμπλοκή σε επεισόδια. Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να αποτρέψει όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ημιτελικού Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Οπαδοί έβρισαν τον Μπαρτζώκα – Δύο προσαγωγές.

Αυτό θα πει τελικά να είσαι ΑΕΚ!

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδεικνύουν το ήθος τους. Όπως έγινε μετά το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός στα Άνω Λιόσια, με θύμα της φραστικής επίθεσης τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, κάτι ανάλογο συνέβη και μετά το δεύτερο ημιτελικό στο φετινό Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι χαρακτηριστικό πώς την ώρα που πήγε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, οπαδοί της ΑΕΚ από την εξέδρα έβρισαν τον προπονητή του Θρύλου.

«Κιτρινόμαυροι» οπαδοί έβρισαν τον Μπαρτζώκα

Φραστική «επίθεση» από την πλευρά των οπαδών των «κιτρινόμαυρων» με αποδέκτη τον προπονητή του Ολυμπιακού. Την ώρα που βρίσκονταν στη μεικτή ζώνη στα «Δύο Αοράκια». Οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν εκεί κοντά άρχισαν να βρίζουν τον «ερυθρόλευκο» κόουτς. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και την επέμβαση της αστυνομίας, η ένταση αποκαταστάθηκε άμεσα. Πάντως, το θέμα δεν τελείωσε εκεί. Οπαδοί έβρισαν τον Μπαρτζώκα – Δύο προσαγωγές.

Η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές, σύμφωνα με την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.. Μάλιστα, απομάκρυναν από το σημείο τους οπαδούς της ΑΕΚ που ήταν εκεί, βγάζοντάς τους έξω από το γήπεδο. Το θέμα είναι πώς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πώς είναι… διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Βγάζοντας ταυτόχρονα το κόμπλεξ που έχουν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button