ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομόφωνη απόφαση για επανέναρξη στις 6 Ιουνίου

Η τηλεδιάσκεψη  της Σούπερλίγκα ολοκληρώθηκε και  ομόφωνα οι ομάδες  αποφάσισαν  το Πρωτάθλημα  ,όσον αφορά στα πλέι οφ να ξεκινήσει στις Ιουνίου. Για ακόμα μία  φορά εκτέθηκε  το μπλοκ ΠΑΟΚ-Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από την Κυβέρνηση!

Εκτέθηκε το μπλοκ

Η Ξάνθη έκανε  αίτημα να επιστρέψει στο πρωτάθλημα έχοντας 23 βαθμούς, και όχι 18 ,μετά την αφαίρεση 12 βαθμών από την τιμωρία της για την πολυδιοκτησία και τις παραβάσεις στο μετοχολόγιο της.

ΟιΞανθιώτες  ήθελαν η Λίγκα να ψηφίσει μόνο το -7. Να της επιστραφούν δηλαδή οι 5 βαθμοί τιμωρίας για το γεγονός ότι οι μετοχές της άλλαξαν χέρια χωρίς να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές. Στο τέλος ακόμα και ο ΠΑΟΚ ψήφισε λευκό μετά τις αντιδράσεις.

Tags

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close