ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομαρ: “Τα συναισθήματα μου για τον Ολυμπιακό συνεχώς μεγαλώνουν”

Για ακόμα μία  φορά  ο Ομάρ Ελ Αμπντελαουί δήλωσε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν έχει αλλάξει τιποτα στα συναισθήματα του, παρά τις φήμες που ακούγονται για πιθανή φυγή του,  αναφέροντας πως στο μυαλό του έχει μόνο τη δουλειά του με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομάρ Ελαμπντελαουί:

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Δεν γνωρίζω πως θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ, όμως γνωρίζω πως πρόκειται για ένα ντέρμπι. Όλα τα ντέρμπι είναι δύσκολα, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για το αν υπήρξε χρόνος αποφόρτισης μετά το Ηράκλειο: «Τα παιχνίδια είναι πολλά και συνεχόμενα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να προχωράμε στο επόμενο. Δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτόμαστε περισσότερο τα πράγματα. Έφτασε κιόλας το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν η «σκληράδα» που έδειξε ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ θα είναι συστατικό της ομάδας από εδώ και πέρα: «Ελπίζουμε ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήταν στο Ηράκλειο. Εκεί τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζουμε αύριο να παίξουμε όπως θέλουμε. Οι απαιτήσεις του αγώνα ήταν μεγάλες, το παχνίδι ήταν γεμάτο μάχες και μονομαχίες. Έπρεπε να είμαστε δυνατοί και σκληροί και τα καταφέραμε. Ελπίζουμε οι συνθήκες να είναι κατάλληλες».

Για το αν θα ήθελε να βοηθάει περισσότερο δημιουργικά: «Είναι πάντα ωραίο να βοηθάς την ομάδα σου με γκολ, αλλά πιο ωραίο είναι όταν η ομάδα κερδίζει. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου στο αμυντικό κομμάτι γιατί κυρίως είμαι αμυντικός. Θέλω η ομάδα να παίζει καλά και να μη δέχεται γκολ».

Για το μυστικό της επιτυχίας στην άμυνα: «Νομίζω πως η ομάδα αμύνεται συνολικά και επιτίθεται με τον ίδιο τρόπο. Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε όλη την ομάδα, από τον πρώτο επιθετικό μέχρι τον τελευταίο αμυντικό. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και χημεία. Έχουμε πολύ καλό τερματοφύλακα που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και όλοι μαζί έχουμε βοηθήσει στην επιτυχία».

Για την αποβολή Σεμέδο στο Ηράκλειο: «Ήταν μια δυσάρεστη στιγμή, από τα πράγματα που δεν μας αρέσει να γίνονται. Δυστυχώς συνέβη. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Όμως όποιος κληθεί να τον αντικαταστήσει θα κάνει πού καλή δουλειά. Όλοι είμαστε παρόντες και θέλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τη μεταγραφολογία και τις φήμες γύρω από το όνομα του και για το αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τα όσα είχε αναφέρει παλιότερα στη Nova. (σ.σ. στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε δηλώσει στη Nova πως είναι οπαδός του Ολυμπιακού και πως θέλει να παραμείνει στον Σύλλογο): «Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Σύμφωνα με τις φήμες, έχουν ξεκινήσει από την πρώτη χρονιά που ήμουν εδώ. Οι φήμες θα είναι πάντα φήμες. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Τίποτα δεν έχει αλλάξει μέσα μου από την προηγούμενη φορά που μιλήσαμε. Είμαι πιο ένθερμος οπαδός του Ολυμπιακού! Τα συναισθήματα και η αγάπη για τον σύλλογο συνεχώς μεγαλώνουν. Συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου εδώ και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Προσωπικά οι σκέψεις μου είναι οι ίδιες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button