ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομαρ:”Δυνατή και οργανωμένη ομάδα η Ριέκα”

O Oμάρ ΕλΑμπντελαουί  ήταν ο παίκτης του Ολυμπιακού που εκπροσώπησε τους “ερυθρόλευκους” στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με τη Ριέκα. Με το Νορβηγό να κάνει λόγο για ένα δύσκολο ματς.

Αναλυτικά:

Τι εικόνα έχετε σχηματίσει από την Ριέκα κυρίως από τα ευρωπαϊκά ματς; Και το λέμε αυτό με αφορμή ότι στα παιχνίδια της Κροατίας έδειξε ένα κακό πρόσωπο…

Είναι μία ομάδα δυνατή, που δουλεύει καλά, πολύ καλά οργανωμένη και δουλεύει πολύ με αντεπιθέσεις. Αυτό που ξέρουμε λοιπόν είναι ότι θα πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι.

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο γύρο αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας το πρώτο ματς. Τι αλλάζει για εσάς και ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει;

Φυσικά είναι διαφορετικό όταν έχεις να παίξεις το πρώτο ματς στην έδρα σου. Θέλουμε στο πρώτο παιχνίδι να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και να πάμε στην έδρα της Ριέκα για να πάρουμε την πρόκριση, έχοντας από τον αγώνα του Καραϊσκάκη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν αγωνίστηκες στα παιχνίδια με την Παρτιζάν λόγω ενός τραυματισμού. Σε τι βαθμό ετοιμότητας είσαι τώρα;

(Μπήκε στη συζήτηση ο Χάσι και είπε “ξέρετε ότι θα παίξει;”). Οπως είπε και ο προπονητής δεν ξέρω αν θα παίξω, αν θα είμαι αυτός που θα βρεθεί στην ενδεκάδα, αλλά μετά από εκείνον τον τραυματισμό είμαι πολύ καλύτερα και νιώθω καλά. Θα είμαι έτοιμος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button